sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Temmuz 2022

1 Temmuz Cuma Günü Vizyona Giren 4 Yeni Film!

Bugün birbirinden iddialı 4 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşuyor.

1. Thor: Love and Thunder (Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü)



Tür:
 Aksiyon/Macera
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Marvel'ın merakla beklenen yeni filmi Thor: Love and Thunder'ın yönetmen koltuğunda Taika Waititi oturuyor. Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale, Russell Crowe gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film, Avengers: Endgame sonrası Thor'un yaşadıklarıyla başlayacak ve yıllar sonra karşılaştığı ve artık Mighty Thor olduğunu öğrendiği Jane Foster ile birlikte tüm tanrıları yok etmeye ant içmiş Gorr the God Butcher'a karşı mücadele veren Thor'un hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Thor, tanrı katili Gorr'u yok edebilmek için mükemmel bir takım oluşturmaya hazırlanıyor.

2. Çirkin Şansı



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Bilal Kalyoncu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu komedi filminin kadrosunda Eylül Öztürk, Soydan Soydaş, Halil İbrahim Göker, Doğa Konakoğlu gibi sevilen isimler yer alıyor. Film, çiçek satarak geçinen Pembe'nin yanlışlıkla öldükten sonra dünyaya geri gönderilmesiyle birlikte gelişen olayları konu alıyor.

3. Shark Bait (Kan Kokusu)



Tür: Gerilim
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Holly Earl, Jack Trueman, Catherine Hannay, Malachi Pullar-Latchman, Thomas Flynn'ın kadrosunda yer aldığı Kan Kokusu, tatil sırasında çaldıkları jet skilerle eğlenirken yaptıkları kaza sonucu açık denizin ortasına sürüklenen bir grup gencin yaşam mücadelesini konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda James Nunn oturuyor.

4. Asmoday: Cin'ür - Racim



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Emine Söyler, Demet Öz, Esra Er, Barış Bayram Kesen'ın kadrosunda yer aldığı ve Rotin Engin Tutuş'un yönettiği film, üne kavuşmaya çalışan ve bunun için terkedilmiş bir köyü çekmeye karar veren sosyal medya fenomeni dört arkadaşın hikayesini anlatıyor.