sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 10 Mart 2023

10 Mart 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 9 Yeni Film: 65, Uçuş 811, Çığlık 6...

Bugün sinemalarda 9 yeni film gösterime girdi.

1. 65



Tür: Bilim Kurgu/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Adam Driver'ın başrolünde yer aldığı Bryan Woods ve Scott Beck'in imzasını taşıyan film, bir kaza sonucu iniş yaptığı gezegenin 65 milyon yıl önceki Dünya olduğunu fark eden bir pilotun hikayesini izleyiciyle buluşturuyor.

2. Uçuş 811



Tür: Gerilim/Dram
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Burcu Kara, Emre Karayel, Yosi Mizrahi gibi sevilen isimleri buluşturan Uçuş 811, içinde müzayede için İstanbul'dan New York'a giden bir çiftin de bulunduğu uçağın kuşkulu bir ölümle kaderleri değişen yolcularını konu alıyor.

3. Scream VI (Çığlık 6)



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Jenna Ortega, Courtney Cox, Melissa Barrera gibi isimlerin başrolünde yer aldığı sevilen korku serisinin devam filmi bu kez gerilimi New York sokaklarına taşıyacak.

4. Tek Yürek İmalat-ı Harbiye



Tür: Tarih/Spor
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Turgay Tanülkü, İnanç Konukçu, Sitare Akbaş'ın başrolünde yer aldığı Serdar Çetinkaya'nın yönettiği film, 1910 yılında bir takım kurarak Fransızların kontrolünde bir ligde futbol oynamaya başlayan İmalat-ı Harbiyeli işçilerin hikayesini anlatıyor.

5. Ulan Salih



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: Chantier

İnan Ulaş Torun ve Eslem Akar'ın başrolünü paylaştığı Ulan Salih, hayatında birçok şeyi gerçekleştirememiş olan Salih'in, sevgilisi Aysel'den ayrılıp kız kardeşinin uygun gördüğü Sultan ile evlilik yoluna girmesi sonrası gelişen olayları konu alıyor.

6. Ne Olacak Halim?



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Emre Altuğ ve Algı Eke'nin başrollerini paylaştığı film, yuva kurmak ve çocuk sahibi olmaktan korkan ünlü sunucu Halim'in, Melek'in dört çocuğuyla birlikte hayatına girmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

7. The Quiet Girl (Sessiz Kız)



Tür:
 Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

İrlanda yapımı Oscar adayı olan film, kendisiyle ilgilenmeyen ailesinin yazı geçirmesi için bir koruyucu ailenin yanına gönderdiği Cait'in hikayesini anlatıyor.

8. The Wishmas Tree (Hayaller Ülkesi: Gizemli Macera)



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, tuttuğu dilekle yanlışlıkla yaşadığı Sanctuary City'yi donduran Kerry'nin dileğinin etkilerini yok etmeye çalışmasını izleyiciyle buluşturacak.

9. Pinkfong: Baby Shark



Tür: Animasyon/Müzik
Dağıtım Şirketi: Bir Film

İnteraktif animasyon filminde, Pinkfong ve Hogi sevilen şarkılarını seslendiriyor.