sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Ekim 2021

15 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek 7 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 7 film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. Venom: Let There Be Carnage (Venom: Zehirli Öfke 2)



Tür: Aksiyon/Fantastik
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

2018'de gişe rekorları kıran Venom filminin merakla beklenen devamı Venom: Let There Be Carnage nihayet yarın sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Tom Hardy'nin başrolü üstlendiği yapımın yönetmen koltuğunda Andy Serkis oturuyor. Devam filmine Carnage ve Venom mücadelesi damga vuracak.

2. The Last Duel (Son Düello)



Tür: Tarihi Drama
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Eric Jager'in Combat'ın yazdığı The Last Duel: A True Story of Trial adlı kitabına dayanan film, dünya prömiyerinin Eylül'de Venedik Film Festivali'nde yaptı. Ridley Scott'ın merakla beklenen orta çağ destanında Jodie Comer, Matt Damon ve Adam Driver başrolleri paylaşıyor. The Last Duel, Fransa'daki son düellonun gerçek hikayesine dayanıyor.

3. Hep Yek 4: Bela Okuma Altan



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Özgür Bakar senaryoyu Bilal Kalyoncu ile beraber kaleme aldı. Hep Yek 4'ün kadrosunda İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş, Yıldırım Memişoğlu ve Şafak Sezer gibi sevilen isimler yer alıyor. Altan ve isim benzerliğiyle mevzuya tesadüfen dahil olan Gürkan, eski Gürkan’ı aratmayarak bela üstüne bela çekmeye yeni filmde de devam edecek.

4. Les Fantasmes (Fanteziler)



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

David Foenkinos & Stéphane Foenkinos'un yönetmen koltuğunda oturduğu Les Fantasmes'in oyuncu kadrosunda Denis Podalydès, Suzanne Clément, Mathys Barbedette gibi isimler yer alıyor. Fransız yapımı filmde, cinsel yaşamlarının gizli yönlerini ortaya çıkarmak üzerine altı çift, altı farklı fantezi ile mutluluğu yeniden keşfe çıkarlar. 

5. Fate/Grand Order The Movie 



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Kazuto Arai'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Fate/Grand Order The Movie, gezgin bir şövalye olan Bedivere'nin hikayesini konu alıyor.

6. Halloween Kills (Cadılar Bayramı Öldürür)



Tür: Korku/Gerilim
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Halloween Kills, 2018 yılında yayınlanan ve serinin yeniden başlatması olan gişe rekortmeni Halloween filminin doğrudan devamı. Filmde Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann ve Anthony Michael Hall ile orijinal 1978 filminden Kyle Richards, Charles Cyphers ve Nancy Stephens gibi bir dizi eski yıldız da yer alıyor.

7. Ceberruh



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Buğra Kekik'in yönettiği Ceberruh'un kadrosunda Erkan Çelik, Hülya Diken, Oğuz Öztaş, Meriç Akay ve Barış Baktaş yer alıyor. Film, bir yıl önce vahşet içeren bir olayın yaşandığı bölgede kamp tatili yapan 5 arkadaşın hikayesini konu ediniyor.

Kübra Karasu