sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 22 Temmuz 2022

22 Temmuz Cuma Günü Vizyona Giren 6 Yeni Film!

Bugün birbirinden iddialı 6 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşuyor.

1. Black Site (Çıkış Yok)



Tür:
 Aksiyon/Gerilim
Dağıtım Şirketi: TME Films

Sophia Banks'in yönetmen koltuğunda oturduğu Black Site, üst düzey suçluların tutulduğu gizli bir CIA üssüne getirilen çok aranan bir suçlunun, hücresinden kaçarak üssün kontrolünü ele geçirmesi sonrası bu sefer kendilerinin hapis kaldığı tesiste mücadele veren CIA ajanı Abby'nin hikayesini konu alıyor. Filmin kadrosunda Michelle Monaghan, Jason Clarke, Jai Courtney, Uli Latukefu, Lucy Barrett yer alıyor.

2. The Academy of Magic (Sihirbazlar Akademisi)



Tür:
 Animasyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Özel sihirli yeteneklere sahip olan Aura, bir gün gizemli bir şekilde özel güçleri olan çocuklara yönelik sihirbazlar akademisine götürülür. Aura, burada kendisi gibi özel yeteneklere sahip olan arkadaşları ile macera dolu zaman geçirir. Ancak bir gün okul ile ilgili karanlık bir sırrı keşfeder. Öğrendiklerinden sonra kendisini heyecanlı bir maceranın içinde bulan Aura, kendisini ve arkadaşlarını koruyup gerçeği ortaya çıkarabilecek midir?

3. Öksüz Kız



Tür:
 Animasyon
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Ali Osman Emirosmanoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği film, dünyanın birçok bölgesinde anlatılan Külkedisi hikayesini yeniden yorumluyor.

4. Zehşin Cin-i Musallat



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Chantier

İlker Tunçay'ın yönettiği filmin kadrosunda Engin Kahya, Gökçen Derbeder, Berk Güldoğan, Gürkan Erduvan yer alıyor.

5. Kehanet Ayasofya



Tür:
 Korku
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Fatih Hasanoğlu'nun yönettiği Kehanet Ayasofya, bir gece eş zamanlı olarak evlerine gizemli bir kutunun bırakılmasıyla bu olayın ardındaki sır perdesini aralamaya çalışan Fatih ve Muhammed'in hikayesini anlatıyor. Filmin kadrosunda Fatih Hasanoğlu, Muhammed Bahçecik, Halil Kumova, Mustafa Ak, Mazlum Kuray yer alıyor.

6. Tanah



Tür:
 Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Ömersan Yemişçioğlu, Asi Güner, Almina Kahraman, Halil İbrahim Sayar, Rüya Hepşen'in kadrosunda yer aldığı film; yaşadığı ayrılıktan derinden etkilenen Ebru'nun yaşadığı şehri terk edip üniversiteden arkadaşı Leyla'nın vasıtasıyla küçük bir sahil kasabasına yerleşmesinin ardından gelişen olayları konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Mert Can Kesim oturuyor.