sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Mart 2023

24 Mart'ta Vizyona Girecek "John Wick 4"ten Yeni Klip!

Keanu Reeves başrollü John Wick 4 filminden yeni klip izleyiciyle buluştu.

Fantago tarafından paylaşılan yeni bir klipte, Bowery Kralı (Laurence Fishburne) ve Winston Duke (Ian McShane), bir Paris metro istasyonunda John Wick (Keanu Reeves) ile buluşuyor. Paris John'un, pozisyonu Wick'in eylemleriyle meydan okuyan yüksek masanın güçlü bir üyesi olan Marquis de Gramont'a (Bill Skarsgård) karşı yüzleşmesi için son yer olacak gibi görünüyor.



John Wick’in takım elbise ve silahlara olan sevgisi izleyicilerin hafızasına kazınmıştır, bu durum yeni filmde de devam ediyor. Yeni filmde John Wick Berlin, Paris, Osaka ve New York gibi yerlere seyahat edecek. Arc de Triomphe, The Louvre gibi önemli yerlerde bazı çılgın aksiyon sahnelerinin çekildiği biliniyor.

Eski bir suikastçının karısının yasını tutması ve köpeğinin intikamını almasıyla başlayan film, John'un bir zamanlar geride bıraktığı suikastçı yeraltı dünyasının içine gittikçe daha derine çekilmesiyle bir seriye dönüştü. Serinin yönetmeni Chad Stahelski, Shay Hatten ve Michael Finch tarafından yazılan bir senaryodan John Wick 4'ü yönetti.

John Wick 4, 24 Mart'ta sinemalarda!

Klip
 


Kübra Karasu