sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ağustos 2021

27 Ağustos Cuma Günü Vizyona Girecek 9 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 9 film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. Koş Saklan Dövüş (Run Hide Fight)



Tür: Aksiyon/Gerilim
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Başrollerini Thomas Jane, Radha Mitchell, Eli Brown ve Isabel May'in paylaştığı Run Hide Fight, dörtlü okul saldırganı tarafından kuşatılmış bir liseyi konu alıyor. Amerika yapımı filmin yönetmen koltuğunda ise Kyle Rankin oturuyor.

2. Şeker Adamın Laneti (Candyman)



Tür: Korku/Gerilim
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Clive Barker'ın "Yasak" adlı kısa öyküsüne dayanan Candyman serisinin dördüncü filmi yarın vizyona giriyor. Yıldız oyuncu Yahya Abdul-Mateen II'un başrolünde yer aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Nia DaCosta oturuyor.

3. Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit



Tür: Aksiyon/Gizem/Polisiye
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Adil Oğuz Valizade'nin imzasını taşıyan Karanlık Şehir Hikayeleri serisinin ilk filmi olan Kilit; bir cezaevinde yaşanan gizemli cinayetleri konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mert Fırat, Melisa Aslı Pamuk, Timur Acar, Asuman Dabak ve Mustafa Alabora gibi sevilen isimler yer alıyor.

4. Kızım Gibi Kokuyorsun



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: SİSAY - Bir Film

Yönetmenliğini ve senaristliğini Olgun Özdemir'in üstlendiği film, ilk gösterimini 2019'da 22. Şanghay Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Yılşen Özdemir, Clémence Verniau, Şerif Sezer, Tolga Güleç gibi başarılı isimler yer alıyor.

5. Düşler Ülkesi (Dreamland)



Tür: Dram/Gerilim
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Nicolaas Zwart'ın senaryosunu kaleme aldığı Dreamland'in yönetmen koltuğunda Miles Joris-Peyrafitte oturuyor. Yarın vizyona girecek filmin kadrosunda; Finn Cole, Margot Robbie, Travis Fimmel, Garrett Hedlund, Kerry Condon, Darby Camp ve Lola Kirke gibi yıldız oyuncular yer alıyor.

6. Kar Kırmızı



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Atalay Taşdiken'in imzasını taşıyan Kar Kırmızı, işlemediği bir suçtan hapis yattıktan sonra özgürlüğüne kavuştuğunda beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalan Yusuf'u konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Mehmet Usta, Özge Gürel, Ahmet Mümtaz Taylan, Baran Seyhan, Rıza Sönmez gibi isimler yer alıyor.

7. Şeytan Oyunu (The 100 Candles Game)



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Yeni Zelanda yapımı film, oyunun içine hapsolan bir grup arkadaşın hikayesini konu alıyor.

8. Yıl Dönümü



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: MC Film

Mohsen Rabiei imzasını taşıyan film, zamanla evlilikleri monotonlaşan bir çiftin hikayesini beyazperdeye taşıyor. Filmin kadrosunda Senem Ön, Emre Ön, Cansu Öztekin, Caner Şimşek yer alıyor.

9. Küçük Anne / Petite Maman



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Filmin dünya prömiyeri bu sene düzenlenen 71. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde yapıldı. Céline Sciamma imzasını taşıyan Fransız yapımı filmin kadrosunda; Joséphine Sanz, Gabrielle Sanz, Nina Meurisse, Stéphane Varupenne yer alıyor.