sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Aralık 2021

3 Aralık Cuma Günü Vizyona Girecek 8 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 8 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. The French Dispatch (Fransız Postası)



Tür: Romantik/Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

The French Dispatch, Frances McDormand, Tilda Swinton, Bill Murray, Elisabeth Moss, Timothée Chalamet gibi birçok yıldız oyuncuyu bir araya getiriyor. 20. yüzyılda hayali bir Fransız kasabasında geçen Wes Anderson imzalı film, The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun'da yayımlanan farklı farklı hikayeleri izleyiciyle buluşturacak.

2. Resident Evil: Welcome to Raccoon City (Resident Evil: Raccoon Şehri)



Tür: Aksiyon/Korku
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

Johannes Roberts tarafından yazılan ve yönetilen hayatta kalma korku serisinin yeniden başlatılması olan Resident Evil: Welcome to Raccoon City'nin kadrosunda Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Neal McDonough, Tom Hopper, Robbie Amell gibi isimler yer alıyor. Yeniden başlatma, sevilen oyun serisi Resident Evil'ın ilk iki bölümüne dayanacak ve zombi T-virüs salgınından sonra Raccoon City'den kurtulmaya çalışanları ve hayatta kalanları konu alacak.

3. Bağlılık Hasan



Tür:
 Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Bu yıl Cannes'da ülkemizi temsil eden Semih Kaplanoğlu imzalı Bağlılık Hasan'ın, yakın zamanda Oscar adayımız da olduğu açıklandı. Bağlılık Üçlemesi'nin ikinci çalışması olan Bağlılık Hasan'ın başrollerinde Umut Karadağ, Filiz Bozok ve Gökhan Azlağ yer alıyor. Film, geçimini baba mirası meyve bahçesi ve tarlasından sağlayan Hasan'ın, tarlasının tam ortasına dikilmek istenen elektrik direğinden kurtulmaya çalışırken, Hac için Mekke'ye gidişi yaklaştıkça geçmişine ve kendi içine doğru bir arayışa çıkmasını konu alıyor.

4. Aykut Enişte 2



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

2019 yılında vizyona giren Aykut Enişte'nin devam filmi olan Aykut Enişte 2, Aykut ve Gülşah’ın düğününe sayılı günler kala ortaya çıkan davetsiz misafirin ailedeki tüm dengeleri değiştirmesini konu alıyor. Onur Bilgetay tarafından yönetilen filmin kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara ve Kerim Ertekin gibi sevilen isimler yer alıyor. 

5. Titane 



Tür: Gerilim/Korku
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Bu yıl Cannes'da Altın Palmiye kazanan Titane, Julia Ducournau imzasını taşıyor. Vincent Lindon, Agathe Rousselle, Garance Marillier, Laïs Salameh, Myriem Akheddiou gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı yapım, yıllar önce kaybolduğu iddia edilen bir adamın ortaya çıkmasıyla yaşananları konu alıyor.

6. İşsiz Adam



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: MC Film

Film, elini attığı her işten kovulan ve bu yönüyle adı çıkan Ömer'in hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Ali Ağgül'ün yönettiği yapımın kadrosunda Muttalip Müjdeci, Asım Akar, Kelami Akdemir, Hasan Göktaş, Ayşe İkiz yer alıyor.

7. Clifford the Big Red Dog (Clifford Büyük Kırmızı Köpek)



Tür: Komedi/Çocuk
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Clifford the Big Red Dog, genç Emily Elizabeth'in küçükken yolunun kesiştiği fakat büyüdüğünde bir deve dönüşen kırmızı köpek Clifford ile maceralarını konu alıyor. 

8. Kuklalı Köşk 2: Orman Kâşifi



Tür: Komedi/Aile
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, ekibe yeni katılan Ayı Babuş ve kuklaların eğlenceli maceralarını izleyiciyle buluşturacak.