sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Ocak 2023

Aaron Taylor-Johnson Yeni "James Bond" mu Olacak?

İngiliz aktör Aaron Taylor-Johnson'ın ikonik rol için James Bond yapımcılarıyla görüştüğü açıklandı.

Daniel Craig'in James Bond'u bırakmasının ardından 007 rolü için yeni ismin kim olacağı merakla bekleniyor. Puck News'e göre Taylor-Johnson geçtiğimiz günlerde yapımcı Barbara Broccoli ile bir araya geldi ve görüşmenin iyi gittiği bildirildi.

Taylor-Johnson, yapımcıların dünyanın en ünlü casusunu oynayacak bir sonraki aktör için tüm özellikleri taşıyıp taşınmadığı henüz açıklanmadı. Ortak yapımcı Michael G. Wilson daha önce ekibin yeni James Bond'u 30'lu yaşlarında bir karakter yapmak istediğini belirterek, Bond'un 30 yaşından küçük olamayacağını bildirmişti. 



Taylor-Johnson, ideal yaş grubuna uymasının yanı sıra, karakteri oynamak için gereken aksiyon becerilerine sahip olduğunu da Bullet Train, Kick-Ass, Godzilla ve Tenet gibi yapımlarla kanıtladı. 

Bir sonraki Bond filminin çekimlerinin en az iki yıl başlamaması planlanıyor. Broccoli daha önce, bir sonraki filme karar vermedikleri için henüz bir senaryo olmadığını belirtmişti. Bond yapımcılarının rol için başka hangi aktörlerle buluştuğuna dair henüz bir bilgi yok.

Kübra Karasu