sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Haziran 2022

"Açlık Oyunları" Filmi "The Ballad of Songbirds and Snakes"in Kadrosuna Yeni İsim!

Açlık Oyunları'nın yeni filmi The Ballad of Songbirds and Snakes'in kadrosuna Josh Andrés Rivera dahil oldu.

West Side Story'den Josh Andrés Rivera'nın, Tom Blyth ve Rachel Zegler'in karşısında, kötü şöhretli Capitol saflarına katılmadan önce 2. Bölge vatandaşı Sejanus Plinth olarak kadroya dahil olduğu açıklandı. Blyth filmde Coriolanus Snow'un daha genç bir versiyonunu canlandıracak, Ziegler ise yoksul Lucy Gray Baird olarak karşımıza çıkacak. Rivera, Steven Spielberg'in müzikal filmi West Side Story uyarlamasında Chino rolüyle etkileyici bir ilk uzun metrajlı filmine imza atmıştı. 

Dün filmin kadrosuna Jerome Lance, Ashley Liao, Knox Gibson, Mackenzie Lansing ve Aamer Husain'in da dahil olduğu açıklanmıştı. Yaklaşan prequel filmi, Açlık Oyunları serisinin diğer tüm filmlerini yöneten Francis Lawrence tarafından yönetilecek. Tüm Açlık Oyunları romanlarını yazan Susanne Collins'in aynı adlı kitabından uyarlanan The Ballad of Songbirds and Snakes filminin senaryosunu Michael Lesslie ve Michael Arndt kaleme aldı. Collins ayrıca filmde yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.



Suzanne Collins'in son The Hunger Games romanı The Ballad of Songbirds And Snakes'i izleyiciyle buluşturacak olan film, 2015'teki Alaycı Kuş Bölüm 2'den sonraki ilk Açlık Oyunları filmi olacak. Film, Coriolanus Snow'un zalim başkan olarak iktidara gelmesinden çok daha öncesini konu alacak.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'in 17 Kasım 2023'te dünya çapında vizyona girmesi bekleniyor.

Kübra Karasu