sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Eylül 2021

Aksiyon Filmi "Assassin Club"ın Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Henry Golding (Crazy Rich Asians), Noomi Rapace (Prometheus), Sam Neill (Jurassic Park) ve The Suicide Squad çıkışlı Daniela Melchior, İtalya'da çekimlerine başlanan Assassin Club'ın kadrosunda. İtalya'nın Torino kentinde çekimleri devam eden filmi Camille Delamarre (Transporter: Refueled) yönetiyor.

Assassin Club, uluslararası casusların ve seçkin suikastçıların dünyasında geçiyor. Bu kiralık katiller dünyasında, Morgan Gaines (Henry Golding) en iyinin en iyisidir. Morgan dünya çapında altı kişiyi öldürmek için tutulduğunda, kısa süre sonra tüm hedeflerin de bilmeden birbirlerini öldürmek için tutulan suikastçılar olduğunu keşfeder.


Henry Golding

Noomi Rapace, kendisininkiyle boy ölçüşebilecek becerilere sahip tek suikastçı Falk'ı canlandırıyor. Akıl hocası Jonathan Caldwell'in (Neill) rehberliğinde Morgan, kendisini ve kız arkadaşı Sophie'yi (Melchior) hayatta tutmak için Falk ve diğer suikastçıları yenmek zorundadır.


Noomi Rapace

Henry Golding, Snake Eyes: G.I Joe Origins ve Guy Ritchie'nin The Gentlemen adlı aksiyon filmleriyle tanınıyor. Ancak Crazy Rich Asians'daki rolüyle romantik bir yanı olduğunu da kanıtladı. Daniela Melchior'in James Gunn'ın The Suicide Squad'ındaki Ratcatcher 2 rolüyle çıkışını yaptı. Film, Melchior'in  piyasaya sürülmesinden bu yana ilk büyük rolü.


Daniela Melchior

Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken yapımın ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

Kübra Karasu