sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Ağustos 2022

Algı Eke ve Alper Saldıran Başrollü "Sil Baştan Kaynanam"ın Çekimleri Tamamlandı!

Nasipse Olur filminin yapımcısı Vahdet Erdoğan’ın yeni filmi Sil Baştan Kaynanam’ın Sivas’taki çekimlerinin tamamlandığı açıklandı.

Başrolü Algı Eke ve Alper Saldıran'ın paylaştığı Sil Baştan Kaynanam'ın yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer oturuyor. Filmin senaryosunu Barış Başar kaleme aldı. Çelikezer Eyvah Karım, Gökten Üç Elma Düştü, Babaların Babası, Can gibi hem dram hem komedi türünden filmler yönetmesiyle tanınıyor.

Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Yeşim Dalgıçer, Ünal Yeter gibi sevilen oyuncuların da yer aldığı Sil Baştan Kaynanam ekibi filmin çekimlerini tamamladı. 

Filmde Ceylan karakterine hayat veren Algı Eke çekimler ile ilgili, “Şehir dışında çok fazla projede bulunmuş bir oyuncu olarak, en rahat ettiğim şehirlerden biri Sivas. Sivas’tan gelen tüm proje tekliflerine açığım bundan sonra. Bayağı tarihi yerlerde çekim yaptık. Çok güzel resimler ortaya çıktı.” ifadelerini kullandı.

Sil Baştan Kaynanam'da Ünal karakterini canlandıran Alper Saldıran ise, “Gerçekten çok iyi karşılandık. İnsanlar çok sıcak davranıyor. En son Sivas’a 32 yıl önce gelmiştim, baba tarafından da Sivaslıyım. Kendimi Sivaslılar tarafından çok sahiplenilmiş hissediyorum. Bu çok ilginç ve daha önce yaşamadığım bir duygu. Terlemeden çalışmak da müthiş.” açıklamasını yaptı.

Sil Baştan Kaynanam, 18 Kasım'da sinemalarda!

Kübra Karasu