sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 17 Kasım 2022

Alperen Avincan: "Oyuncu değil, Star Olacağım!"

Bugüne kadar birçok sanatçının klibinde ayrıca reklam, katolog çekimlerinde, dizilerde ve defilelerde yer alan  Alperen Avincan, basın danışmanlığını da üstlenen Alper Ergez’in Müzik Onair'da konuğu oldu.

20 yaşındaki Avincan, 4 buçuk yıldır profesyonel anlamda hem modellik hem de oyunculuk yaptığını belirtti. En büyük hayalinin star olmak olduğunu söyleyen Avincan, "Kariyerimde kendime inanılmaz bir hedef koydum. Ben ne çok iyi bir model, ne çok iyi bir oyuncu olmak istiyorum. Ben STAR olmak istiyorum. Ben çok donanımlı bir insan olarak görüyorum kendimi." dedi.



Genç oyuncu "Modellik mi yoksa oyunculuk mu?" sorusuna ise "Eğer Türkiye’de yaşamıyor olsaydım modellik derdim. Benim asıl işim modellik bildiğiniz gibi. Defilelerde boy göstermeyi, katalog çekimlerinde tasarımlarla poz vermeyi ve böyle kazanç sağlamayı çok seviyorum. Ama maalesef ki Türkiye’de erkek mankenlik çok geri planda bir meslek şuanda. Bu durumdan bazı kişilerin sorumlu olduğu da bir gerçek. Maalesef kazançlar düşük, işler az. O yüzden ben diğer işim olan oyunculuk üzerine gitmeyi düşünüyorum. En az modellik kadar oyunculukta da kendimi çok yetenekli buluyorum." cevabını verdi.