sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Kasım 2022

Anjelica Huston, "John Wick" Spinoff'u "Ballerina" ile Rolüne Geri Dönecek!

Anjelica Huston, yakında çıkacak olan Ballerina ile John Wick dünyasına geri dönecek.

Anjelica Huston, John Wick 3: Parabellum'da ilk kez görülen korkunç bir suç patronu olan "The Director" rolünü Ballerina filminde tekrarlayacak.

John Wick'in suikastçılarla dolu dünyasında geçen Ballerina filminin başrolünde Ana de Armas yer alacak ve filmde Keanu Reeves, John Wick rolüyle yeniden karşımıza çıkacak. Ayrıca otel müdürü Winston olarak Ian McShane de kadroda yer alıyor. John Wick 3'te Huston, Wick'in yardım istemek için geldiği Rus suç ailesinin başı Ruska Roma'nın yönetmenini oynuyor. 



Anjelica Huston, geniş bir Hollywood hanedanının parçası. Büyükbabası Walter Huston, Oscar ödüllü bir aktördü ve babası John Huston, The African Queen, The Maltese Falcon ve The Man Who Would Be King'ın efsanevi yönetmeniydi. Annesi Enrica Soma ise balerindi. Enemies: A Love Story, The Grifters ve Prizzi's Honor için üç Oscar adaylığı aldı; babasının yönettiği ikincisi için bir Oscar kazandı. Ayrıca Woody Allen filmleri Crimes and Misdemeanors ve Manhattan Murder Mystery'deki performansları ve 1991'de The Addams Family ve devamı Addams Family Values'daki ikonik Morticia Addams tasviri ile büyük beğeni topladı. Ayrıca son on yılda Medium, Smash ve Transparent dizilerinde düzenli roller alarak birçok televizyon programında yer aldı. The Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited, The Life Aquatic with Steve Zissou'da ve son olarak The French Dispatch'te anlatıcı olarak yer alan Wes Anderson'ın topluluk kadrosunun düzenli bir üyesiydi.

En çok Underworld serisi filmleriyle tanınan Len Wiseman, Shay Hatten'in senaryosundan Ballerina'yı yönetiyor; Promising Young Woman'dan Emerald Fennell de senaryoya yardımcı oldu. 

Ballerina filminin çekimleri şu anda Prag'da devam ediyor.

Kübra Karasu