sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Eylül 2022

Anna Kendrick Başrollü "Alice, Darling" Filminin Afişi Yayınlandı!

Lionsgate'in yakında çıkacak olan filmi Alice, Darling, Oscar adayı Anna Kendrick'i bir kadının zihinsel dengesini test eden klostrofobik bir psikolojik gerilim filminde karşımıza çıkacak.

Alice, Darling'in 11 Eylül'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde dünya prömiyeri yapılacak. Prömiyer öncesi filmin yeni afişi izleyicinin beğenisine sunuldu. Afişte Anna Kendrick'i tam orta kısımda Alice olarak görüyoruz.

Mary Nighy'nin ilk yönetmenlik denemesi, Alice'i (Kendrick) istismarcı ilişkisinin psikolojik yansımalarıyla baş etmeye çalışırken karşımıza çıkaracak. Wunmi Mosaku ve Kaniehtiio Horn'un oynadığı iki arkadaşıyla tatile çıkan Alice, manipülatif erkek arkadaşı Simon'a (Charlie Carrick) bir iş gezisine çıkacağını söyleyerek yalan söyler. Arkadaşları, Alice'in aşırı endişeli olduğunu ve rahatlayamadığını fark etmeye başlar ve Simon, sürekli olarak ona mesaj atarak, onun ne yaptığını takip eder. Bu anormal davranışı fark eden arkadaşları umutsuzca Alice'in ilişkisinin sağlıklı olmadığını anlamasını sağlamaya çalışır, ancak Simon'ın kötü niyetli pençeleri derinlerdedir ve Alice'e olan hakimiyetini kaybettiğini fark ettiğinde gerginlik artar.

Alanna Francis tarafından yazılan Alice, Darling; Laurie May, Sam Tipper-Hale ve Kendrick tarafından yürütülüyor. Filmin henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Afiş



Kübra Karasu