sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Ekim 2021

Anthony Hopkins & Hugh Jackman'li "The Son" Filminin Çekimleri Tamamlandı!

Oscar ödüllü filmi The Father'ın ardından oyun yazarı ve yönetmen Florian Zeller, The Son'ın da çekimlerini tamamladı.

Ancak çekimleri henüz yeni tamamlanan The Son'da Zen McGrath ve Anthony Hopkins'in Hugh Jackman, Vanessa Kirby ve Laura Dern dahil olmak üzere zaten açıklanmış kadroya dahil oldukları bildirildi.

Film, Zeller'in tiyatro oyunundan uyarlanıyor. The Mother, The Father, ve şimdi de The Son dahil olmak üzere her film üçlemesinin bir parçası. The Father'ın duygusal gücüne bakıldığında The Son'a karşı beklenti de oldukça arttı.



The Son, seyircilerin durup sevdiklerimizle olan kendi kişilerarası ilişkilerimiz hakkında düşünmelerini sağlamayı amaçlayan başka bir aile draması gibi görünüyor. Film, yeni ortağı Beth (Kirby) ile yoğun hayatını ve eski karısı (Dern) genç oğulları Nicholas (McGrath) ile ortaya çıktığında bebeklerinin alt üst olduğunu gören Jackman'ın oynadığı Peter'ı takip ediyor. Iain Canning, Emile Sherman, Joanna Laurie, Christophe Spadone ve Zeller, The Son'ın yapımcılığını üstleniyor.



Hopkins'in hangi rolü oynayacağına dair henüz bir bilgi yok. Zeller'in The Father filminde, gerçekliği kavramasını kaybetmeye başlayan demansla mücadele eden yaşlanan bir adam olan Anthony'yi canlandırdı. Hopkins ayrıca geçen yılki törende rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanırken, Zeller ve yardımcı yazar Christopher Hampton En İyi Uyarlama Senaryo Oscar'ını kazandı.

The Son'ın henüz bir çıkış tarihi yok.

Kübra Karasu