sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Eylül 2022

Anthony Mackie "Captain America: New World Order"da Çekmek İstediği Aksiyon Sahnesini Açıkladı!

Anthony Mackie, yeni Kaptan Amerika filminde Captain America: The Winter Soldier'daki asansör sahnesine rakip olacak bir aksiyon sahnesi çekmek istediğini açıkladı.

Steve Rogers (Chris Evans), The Falcon and the Winter Soldier sırasında isteksizliğini gösterdikten sonra kabul ettiği Avengers: Endgame olaylarından sonra kalkanı arkadaşı Sam Wilson'a (Anthony Mackie) devretti. Şimdi, yaratıcı ekibe göre Sam Wilson'ın sınırlarını zorlayacak olan bağımsız film Captain America: New World Order ile bu kalkanın mirasını sürdürecek. E! ile yeni bir röportajda Anthony Mackie, Chris Evans başrollü Captain America: The Winter Soldier'daki asansör dövüşüne rakip olacak bir aksiyon sahnesi yapmak istediğini açıkladı.



Asansör dövüş sahnesi, MCU tarihindeki unutulmaz anlardan biri. Anthony ve Joe Russo kardeşler tarafından yönetilen söz konusu sahne, Rogers'ın becerilerinin de bir yansıması. Sahnede Chris Evans'ı, tek başına yaklaşık 10 ajanı alt etmek için Boks, Judo, Jiu-jitsu, Tekvando, Aikido, Muay Thai  gibi birçok tekniğin bir karışımını kullanırken izledik.

"Chris Evans'ın asansördeki dövüş sahnesine rakip olacak bir dövüş sahnesi çekmek istiyorum." ifadelerini kullanan Anthony Mackie konuyla ilgili, "Asansörde yaklaşık 10 adamla dövüştüğünde... Bu kesinlikle dehşet bir sahneydi. Bunu ilk gördüğümde 'bu çılgınlık' dedim. Bu yüzden sadece buna rakip olan bir dövüş sahnesi istiyorum." açıklamasını yaptı.

Falcon and the Winter Soldier'ın son anları bize Sam'in Kaptan Amerika olarak neler yapabileceğine dair bir fikir vermiş olsa da henüz tam kapsamını göremedik. Captain America: New World Order'ın ise 2024 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Asansör Sahnesi

Kübra Karasu