sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Kasım 2022

Antonio Banderas, "Indiana Jones 5" Karakteriyle İlgili Yeni Ayrıntıları Açıkladı!

Antonio Banderas, Indiana Jones 5'e katılmaktan ve sevilen serinin bir parçası olmaktan onur duysa da, görünüşe göre yakında çıkacak olan filmde fazla ekran süresi olmayacak.

Puss in Boots: The Last Wish için Collider'a konuşan Banderas, gizemli karakteri hakkında yeni ayrıntılar açıkladı ve yakında çıkacak devam filminde sadece birkaç sahnesi olduğunu söyledi.

1969'da geçen Indiana Jones 5, Harrison Ford'u efsanevi arkeoloji kaşifi olarak son kez sinemalarda izleyiciyle buluşturacak. Phoebe Waller-Bridge de Indy'nin vaftiz kızı Helena'yı oynayacak. Indiana Jones 5'te ayrıca Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, John Rhys-Davies ve tabii ki Banderas gibi yıldızlardan oluşan bir kadroya sahip.



Fakat Antonio Banderas, merakla beklenen filmde umduğumuzdan daha küçük bir rol oynayacak. Ünlü oyuncu konuyla ilgili, “Benim karakterim çok az yer alıyor. Indiana karakterinin sadece bir arkadaşı ve arkadaşını bir şeye ihtiyacı olduğu için arıyor. Yani filmde çok az zaman harcıyor. Ama sinema tarihindeki bir destanın parçası olmaktan çok mutlu olduğum açık.” açıklamasını yaptı.

Banderas ayrıca, “Benim için sete adım atmam bile önemliydi. Ve sana söylemeliyim: Harrison'la harika zaman geçirdim. Sette ve set dışında tam bir beyefendi. Onunla bazen akşam yemekleri yedim ve biraz zaman geçirdim. Ne beyefendiydi..." dedi.

Indiana Jones 5, yapımcılığını üstlenecek olan Steven Spielberg tarafından yönetilmeyen ilk Indiana Jones filmi. Film, Jez Butterworth ve John-Henry Butterworth ile birlikte yazdığı bir senaryodan James Mangold tarafından yönetiliyor.

Indiana Jones 5, 30 Haziran 2023'te sinemalarda!

Kübra Karasu