sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Haziran 2022

Arzu Yanardağ "Hükümet Bey" Adlı Sinema Filmiyle Beyazperdeye Dönüyor!

Arzu Yanardağ'ın başrolünde yer aldığı Hükümet Bey filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Arzu Yanardağ şimdi de başrolünde yer aldığı bir sinema filmiyle beyazperdede izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Şanlıurfa'da çekilen Hükümet Bey filmi, aşiret ağasının film yıldızına duyduğu imkansız ve karşılıksız aşkı konu alıyor.

Çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanan Hükümet Bey filminin yapımcılığını Barbaros Özyurt üstlendi. Senaryosunu ve yönetmenliğini Fatih Yıldırım’ın üstlendiği filmin hikayesi 20 yıl önce yaşanan gerçek bir hikayeye dayanıyor. Arzu Yanardağ’a Hükümet Bey filminde, Erkan Bektaş eşlik ediyor. 



Arzu Yanardağ yeni projesinde film yıldızı Fadile karakteriyle karşımıza çıkacak. Film, kısıtlı bir bütçe ile korku filmi çekmek için Halfeti'ye giden filmin başrol oyuncusu Fadile ile bölgenin ileri gelen aşiretlerinden birinin ağası olan Hükümet Bey'in (Erkan Bektaş) hayranlıktan aşka dönüşen hikayesini konu alıyor.

Filmde ayrıca Metin Keçeci, Selahattin Taşdöğen, Ferdi Akarnur, Yavuz Çetin, İzzet Çivril, Nilgün Atılgan, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Hande Gürak, Zekeriya Karakaş, Oğuz Yağcı, Cem Sultan Karabulut, Cüneyt Özen, Zeynep Urhan, Elif Nil Elden, Tuğçe Kartal, Yeşim Pınar gibi isimler yer alıyor.

Hükümet Bey'in kasım ayında vizyona girmesi bekleniyor.