sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 10 Nisan 2021

Aşı Yaptıran Bensu Soral, Gelen Tepkiler Cevap Verdi

Ünlü oyuncu Bensu Soral Baş, koronavirüs aşısı olduğuna yönelik bugün İnstagram hesabından bir paylaşımda bulunmuştu.

BioNTech’in aşısını olduğunu duyuran, güzel oyuncunun aşı sıralamasında öncelikli olarak aşı yaptırması sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Kronik rahatsızlığı olduğunu ifade ederek eleştirilere cevap veren Bensu Soral, İnstagram hesabından açıklama yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Merhabalar… Öncelikle aşı sırası ve önceliği gibi konularda büyük bir hassasiyet olmasına çok sevindiğimi ve bu hassasiyeti paylaştığımı belirtmek isterim. Ben Crohn hastasıyım. Crohn; kronik bir rahatsızlık olmakla beraber her hafta kendime iğne yapmamı gerektiren bir hastalık.

Maalesef kullandığım ilaç bağışıklığı çok düşürüyor. Bu ilacı kullananlar aşı sıralamasında çok üst sıralarda olmasa da bir önceliği var. Ben de bu sayede aşı olabildim.

Asla herhangi bir ayrıcalık söz konusu değildir ve bütün insanlık olarak yaşadığımız bu felakette ayrıcalık talep edecek biri değilim. Hepimize geçmiş olsun."

Bensu Soral'ın aşı yaptırdığı ana ilişkin görüntü: [video width="640" height="1136" mp4="https://sinemaport.com/wp-content/uploads/2021/04/bensu-soral-instagram-aşı.mp4"][/video]