sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Aralık 2022

Behtan Mehter Nasıroğulları'nın Kadrosunda Yer Aldığı "Dikkat Köpek Var" Filminin Teaser'ı Yayınlandı!

Behtan Mehter Nasıroğulları'nın rol aldığı merakla beklenen Dikkat Köpek Var filminin ilk teaser'ı izleyiciyle buluştu.

Yapımcı ve oyuncu Nusret Toplar'ın 13 bölüm çekilen Dikkat Köpek Var adlı YouTube dizisi sinema filmine uyarlandı. Ece İşbilen Dağ ve Deniz Cem Dağ'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Dikkat Köpek Var filminin senaryosunu Memet Güzelbeyoğlu ve Caner Yalçın kaleme aldı. Film, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde sete çıkmıştı.



Dikkat Köpek Var filminin kadrosunda Behtan Mester Nasıroğulları ile birlikte ödüllü eğitimli köpek Bal, Nusret Toplar, Onur Büyüktopçu, Güney Kılınç, Mutlu Güney, Dilara Ortagüz, Serli Alyanakyan, Buse Şen, Ülkü Toplar, Ergün Özfırıncı, Kayahan Akkoç, Caner Yılmaz, Emin Boztepe, Fatih Kocapehlivanlar, Rabia Toprak, Buket Akpunar ve İlke Al yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta Sinemaport'tan Alper Ergez'in sorularını yanıtlayan Behtan Mester Nasıroğulları film hakkında, "Geçen hafta çekimleri biten ve son derece keyif aldığım, hayvan haklarını korumaya yönelik hikayesi olan bir sinema filminde rol aldım. Çok heyecanlıyız." açıklamasını yapmıştı. Röportajın tamamını okumak için tıklayınız. 

Dikkat Köpek Var, 30 Aralık'ta sinemalarda!

Dikkat Köpek Var Filminin Konusu

Murat Kaya, İstanbul Emniyetinin gururu olarak gösterilen polislerden biridir. Tehlikeli bir görevi daha başarıyla tamamlar ve büyük bir mafya grubunu çökertir. Bu operasyondaki başarısı sayesinde uluslararası ve gizli bir teşkilata atanır. Bu sırada manevi babası olarak gördüğü, kariyerinde idolü olan Teoman, peşinde olduğu Gölge tarafından vurulur. Gölge her şeyin sahtesini piyasaya süren ve bunun yanı sıra kendisine köpek ordusu kurmak isteyen biridir. Murat, Teoman'ın yürüttüğü 'Gölge' operasyonunu devralır. Devraldığı tek şey operasyon değil aynı zamanda Gölge'nin elinden kurtarılmış, teşkilatın göz bebeği ve Teoman'ın biricik köpeği Bal'dır. Köpekler ile pek de iyi anlaşamayan Murat, bu zorlu görevde Bal ile ilginç maceralara atılacaktır.

Teaser