sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Eylül 2021

Ben Affleck Başrollü The Accountant'ın (Hesaplaşma) Devam Filmi Geliyor!

Ben Affleck'in başrol oynadığı The Accountant'ın (Hesaplaşma) devam filminin yapılacağı bir süredir konuşuluyordu. CinemaBlend ile ReelBlend podcast'lerinde yönetmen Gavin O'Connor ile yaptığı röportajda; Affleck, Anna Kendrick ve Jon Bernthal'ın başrollerini paylaştığı 2016'nın en başarılı filminin devamı için anlaşmaya vardığını doğruladı.



O'Connor, CinemaBlend'e her zaman Affleck'in Chris Wolff'unun hikayesini bir üçleme olarak anlatmak istediğini ve Wolff ile Jon Bernthal'ın oynadığı (spoiler) uzun süredir kayıp olan kardeşi arasındaki ilişkiye odaklandığını söyledi. O'Connor konuyla ilgili, “The Way Back'in devam filmi olmayacak, ancak bir The Accountant için devam filmi yapıyoruz. Kelimenin tam anlamıyla bu anlaşma yapıldı. The Accountant'ı yeniden çekiyoruz. Hep üç tane yapmak istemişimdir, çünkü ikincisi daha çok şey ifade edecek. Kardeşini hikayeye dahil edeceğiz. Yani ikincisinde Bernthal için daha fazla ekran süresi olacak. Ve sonra üçüncü film olacak, ben buna 'Rain Man on steroids.' diyorum. Üçüncü filmde ise iki kardeşi izleyeceğiz. Tam bir arkadaşlık filmi olacak.” açıklamasını yaptı.



Ben Affleck başrollü devam filminin ne zaman çekimlerine başlanacağı henüz bilinmiyor. Yönetmen, Affleck'in yeni filmde geri döneceğini doğruladı, ancak Bernthal ile ilgili bir açıklamada bulunmadı. O'Connor; devam filminin ne zaman çıkacağı, bir senaryo üzerinde kiminle çalışacağı veya Affleck dışında herhangi bir oyuncu kadrosunun geri dönüşünün olup olmayacağı konusunda herhangi bir ayrıntı vermedi.