sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Ekim 2021

Benedict Cumberbatch Başrollü Biyografi Filmi "The Electrical Life of Louis Wain"den Yeni Afiş Yayınlandı!

Amazon Studios, Benedict Cumberbatch'ın eksantrik İngiliz sanatçı Louis Wain olarak oynadığı yıldızlarla dolu biyografi filmi The Electrical Life of Louis Wain için yeni bir afiş yayınladı.

Yeni afişte Cumberbatch ve sanatçının eşi Emily Richardson'ı oynayan Claire Foy (The Crown) yer alıyor. The Electrical Life of Louis Wain, 5 Kasım'da Amazon Prime'a gelmeden önce 22 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek. Fakat Türkiye için vizyon tarihi şuan belirsiz.

Yeni posterler, The Electrical Life of Louis Wain'in iki başrolünü gerçeküstü bir resmin ortasına koyuyor, arka plan sanki bir aynadan yansıyormuş gibi çarpıtılmış ve sonsuzluğa doğru defalarca tekrarlanıyor. Posterde Foy ve Cumberbatch'in yanında yer alan kedi, Wain'in ünlü olduğu kedigiller resimlerine açık bir referans gibi görünüyor.



The Electrical Life of Louis Wain'in etkileyici kadrosu arasında Andrea Riseborough (Birdman (The Unexpected Virtue of Ignorance)), Toby Jones (The Hunger Games), Sharon Rooney (Dumbo), Aimee Lou Wood (Sex Education), Hayley Squires ( Ben, Daniel Blake), Stacy Martin (Nymphomaniac), Phoebe Nicholls (The Elephant Man), Adeel Akhtar (The Big Sick), Asim Chaudhry (Black Mirror: Bandersnatch), Richard Ayoade (Soul), Julian Barratt (Mindhorn) ve Sophia Martino (Loki) yer alıyor.

Ayrıca Taika Waititi (Jojo Rabbit), Nick Cave (20,000 Days on Earth) ve Olivia Colman'ın (Favori) filmde görüneceği ve Colman'ın anlatacağı açıklandı. Filmin yönetmeni Will Sharpe, Stephenson'ın bir hikayesine dayanan Luca yazarı Simon Stephenson ile birlikte yazdığı bir senaryoyu yönetiyor.

The Electrical Life of Louis Wain; Telluride Film Festivali'nde galası yapıldıktan ve Toronto Uluslararası Film Festivali'nde de izleyiciyle buluştu.

Kübra Karasu