sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Röportaj 16 Aralık 2020

Best Model 2020 1.'si Oğuzhan Bolat Sinemaport'un Konuğu Oldu!

Merhaba Oğuzhan Bey, hoş geldiniz. Öncelikle nasılsınız, sizleri tanımayanların sizi daha yakından tanıyabilmesi için biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?

Merhaba hoşbulduk teşekkür ederim. 19 yaşındayım Kahramanmaraşlıyım. İstanbul’da yaşıyorum. Şuan röportaj çekimlerim, zaman zaman program çekimlerim ve fotoğraf çekimlerim oluyor. En büyük hedefim iyi bir oyuncu olmak. Kendime çok güveniyorum. Bunun için oyunculuk eğitimlerime devam ediyorum.

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci işinizi ve kişisel yaşamınızı nasıl etkiledi?

Genel olarak tüm yaşantıyı etkilediği için bizi de olumsuz etkiledi. Ne kadar zor günler geçirmiş olsak da birbirimize verdiğimiz desteklerle daha pozitif bir hale getirmeye çalışıyoruz. Ayrıca karantina süreçleri aslında benim için oyunculuk eğitimlerime daha fazla zaman ayırabilmemi de sağladı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 33'üncü Best Model Yarışması'nda erkeklerde 24 rakibinizi geride bırakarak Türkiye birincisi oldunuz. Öncelikle tebrik ediyoruz ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Türkiye’nin Best Modeli olmak nasıl bir duygu ve isminiz okunduğunda 1. olduğunuzu öğrendiğinizde o an neler hissettiniz. Biraz bahsedebilir misiniz?

Öncelikle güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Best Model olmak bence bu sektöre ilgi duyan her gencin hayalidir, benimde hayalim gerçek oldu. O yüzden çok mutluydum.

Best Model yarışmasına katılmaya nasıl karar verdiniz ve yarışmaya hazırlanma aşaması nasıl geçti?

Best Model'e başvurmayı aslında uzun süredir planlıyordum. Ancak kısmet bu sene oldu. Yarışmaya 7-8 aylık bir süreçte hazırlandık. Beni menajerim "Aydın GÜLER" keşfetti diyebilirim. Birlikte çok sıkı çalıştık.

Bu arada görselliğiniz gayet başarılı, ekrana yakışan bir yüzünüz var ve ekran ışığınız çok yüksek tüm bunlara dayanarak modelliğin yanı sıra televizyonda da yer almayı düşünüyor musunuz? Bildiğiniz gibi bugüne kadar Best Model yarışması sektöre bir çok isim kazandırmıştır ve bu isimler podyumların, dizilerin ve televizyon programlarının en başarılı isimleri olmuştur. Deniz Akkaya, Şenay Akay, Güzide Duran, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy, Berk Oktay, Esin Moralıoğlu, Sema Şimşek gibi daha bir çok isim Best Model ile isimlerini duyurmuştur. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?

Bugüne kadar hayalimde hep oyuncu olmak vardı. Best Model yarışmasıyla ismini duyurmuş oyuncularımız gibi bende iyi bir oyuncu olup arkamdan gelen nesile örnek olmak istiyorum.

Kariyerinizde kendinize belirlediğiniz bir hedefiniz, hayaliniz var mı?

Aslında Yurt dışında bir filmde yer almayı çok isterim hedeflerim arasında.

Sizi biraz da sosyal açıdan tanıyalım. Boş zamanlarınızda neler yaparsınız bir ilgi alanınız, merakınız var mı?

Boş zamanlarımda oyun oynamayı çok severim, dizi film izlemek, spor yapmak diyebiliriz.

Son olarak SinemaPort okuyucularına ve sizi sevenlere neler söylemek istersiniz?

Öncelikle size ve ekibinize beni konuk ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Aileme menajerime, arkadaşlarıma ve arkamda duran herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Sinemaport - Alper Ergez