sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Mayıs 2022

Bollywood'un Aamir Khan Başrollü Forrest Gump Remake'i "Laal Singh Chaddha"nın Fragmanı Yayınlandı!

Viacom18 Studios, Oscar ödüllü Forrest Gump'ın Bollywood versiyonu olan Laal Singh Chaddha filminin ilk fragmanını yayınladı.

Filmin fragmanı, pazartesi günü gerçekleşen Hindistan Premier Ligi finaliyle birlikte yayınlandı. Filmin kadrosuna liderlik eden Aamir Khan, yaklaşık on buçuk yılını film üzerinde çalışarak geçirdiğini, önce haklarını güvenceye aldığını, ardından pandemi sırasında hazırlamaya başladığını açıkladı.

Orijinal film Robert Zemeckis tarafından yönetildi ve En İyi Film dahil altı dalda Oscar kazandı. Hintçe versiyonu da ilk film gibi Winston Groom'un romanına dayanıyor. Bu nedenle fragmandan da anlaşıldığı gibi Laal Singh Chaddha'nın hikayesinin Forrest Gump ile birçok ortak noktası var.

Yaklaşık üç dakikalık fragman bizi; akranları tarafından sağlığı için bacaklarına taktığı teller ve basit bir bakış açısıyla alay edilen ama farklı yeteneklere sahip genç Laal ile tanıştırıyor. 

Laal Singh Chaddha, Atul Kulkarni tarafından yazıldı. Advait Chandan'ın yönettiği ve aynı zamanda Naga Chaitanya'nın başrol oynadığı film, 12 Ağustos'ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Fragman


Kübra Karasu