sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Eylül 2022

Brad Pitt Başrollü "Bullet Train" Küresel Gişede 200 Milyon Doları Aştı!

Brad Pitt'in oynadığı ve David Leitch'in yönettiği aksiyon filmi Bullet Train, yaklaşık 90 milyon dolarlık bir bütçeye karşı küresel gişede 200 milyon doları aşmayı başardı.

Bullet Train, Amerika'dan 92 milyon dolar diğer pazarlardan ise 110 milyon dolar hasılat elde ederek dünya çapındaki toplam hasılatını 202 milyon dolara çıkardı. Filmin en büyük uluslararası bölgesi ise 10 milyon doların üzerinde kazandığı İngiltere olmaya devam ediyor. Bullet Train, Meksika'da 9 milyon doların üzerinde, Avustralya'da 7 milyon doların üzerinde ve Fransa'da yaklaşık 6 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Film Türkiye'de ise yaklaşık 250 bin kişi tarafından sinemalarda seyredildi ve 12.734.808 tl hasılat elde etti.

Bullet Train (2022) - Filmaffinity

Film Brad Pitt'i, günümüz Japonya'sında dünyanın en hızlı treninde dünyanın dört bir yanından en ölümcül düşmanlar ile karşı karşıya gelen Ladybug adında bir suikastçı olarak karşımıza çıkarıyor. Bullet Train, Pitt'in Quentin Tarantino imzalı Once Upon a Time in Hollywood'dan bu yana gişede başarı elde eden ilk filmi. 

Ağustos ayında vizyona giren film, Japon yazar Kōtarō Isaka'nın 2010 tarihli Maria Beetle romanına dayanıyor. Filmde ayrıca Aaron Taylor-Johnson, Joey King, Brian Tyree Henry, Michael Shannon de yer alıyor.

Bullet Train, şimdi sinemalarda!

Kübra Karasu