sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Eylül 2022

"The Whale" Filmi Dakikalarca Alkışlanınca Brendan Fraser Gözyaşlarını Tutamadı!

Yarısını geride bıraktığımız 2022 Venedik Film Festivali, bu yılın öne çıkan filmlerini bir araya getirmeye devam ediyor. Brendan Fraser'ın ayrı yaşadığı kızıyla yeniden bağlantı kurmak için elinden geleni yapan 600 kiloluk bir adamı canlandırdığı The Whale bu filmlerden biriydi.

The Whale'in galası dün Venedik Film Festivali'inde gerçekleşti ve izleyicilerin Fraser'ın performansına tepkisi oldukça coşkuluydu. Venedik'teki galaya katılan ünlü oyuncu, filmin sonunda tam altı dakika ayakta alkışlandı. Variety'nin baş editörü Ramin Setoodeh tarafından yayınlanan bir videoda, Fraser'ın bu yoğun coşkulu alkış karşısında gözyaşlarını tutamadığı görülüyor. 

Oyun yazarı Samuel D. Hunter'ın bir tiyatro oyunundan uyarlanan The Whale, Hunter'ın kendisi tarafından beyazperdeye uyarlandı. Film Black Swan, Noah ve mom! gibi çılgın hikayeleri yöneten Darren Aronofsky imzasını taşıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Sadie Sink (Stranger Things), Hong Chau (Big Little Lies), Ty Simpkins (Insidious: The Last Key) ve Samantha Morton (The Walking Dead) yer alıyor.

The Whale'in Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği henüz açıklanmadı. 

İŞTE O ANLAR

Kübra Karasu