sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 23 Kasım 2022

Brie Larson, Iman Vellani ve Teyonah Parris ile "The Marvels"dan Kamera Arkası Görüntüsü Paylaştı

Marvel, Black Panther: Wakanda Forever gibi filmlerle ve Ms. Marvel gibi dünya çapındaki hayranlarını memnun eden dizilerle güzel bir 2022 geçirmeye devam ediyor. Bununla birlikte 2023 filmleri için de hazırlıklar tam gaz ilerliyor. Bu filmlerden biri de Captain Marvel'in devamı The Marvels olacak.

Brie Larson'ın başrolünde yer aldığı The Marvels önümüzdeki Temmuz ayında sinemalarda vizyona girecek, bu da Marvel'ın filmin pazarlamasına yakında başlayacağı anlamına geliyor. Şimdi Larson, filmden yeni bir kamera arkası görüntüsü sosyal medya hesabından izleyicilerle paylaştı. Yeni yayınlanan görüntüde Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris ve filmin yönetmeni Nia DaCosta yer alıyor. 

Captain Marvel, birçok hayran tarafından MCU için orta halli bir film gibi görülse de, Ms. Marvel ve WandaVision gibi dizilerle evrene harika bir şekilde birçok yeni kapı açtı. WandaVision, Captain Marvel'den Monica Rambeau'nun hikayesini yaratıcı bir şekilde devam ettirirken, Ms. Marvel, aile tarafından yönlendirilen güzel bir süper kahraman hikayesiydi. Bu şovların ortak noktası, The Marvels'in yıldızları Vellani ve Parris'ten iki muhteşem performans göstermeleriydi. 

Aynı zamanda The Marvels'in görsel olarak şimdiye kadarki en çarpıcı MCU filmi olma potansiyeline sahip olmasının nedeni ise Candyman'e imza atan yönetmen DaCosta. Beklentileri yükselten The Marvels, 28 Temmuz 2023'te vizyona girecek.

Yeni Görüntü

Kübra Karasu