sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Mart 2023

Bu Cuma Vizyona Girecek "Çığlık 6"dan Wednesday Yıldızı Jenna Ortega'lı Yeni Kareler!

Scream serisinin merakla beklenen yeni filmi Scream VI'dan yeni kareler yayınlandı.

Sevilen korku serisinin devam filmi olan Çığlık 6, bu cuma sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Sevilen korku serisinin yeni filmi izleyicileri, ikonik katil Ghostface'i Jenna Ortega ve Melissa Barrera'nın canlandırdığı Woodsboro'dan sağ kurtulan son kişilerin peşine düşerken New York'a götürecek.

Geçen yıl vizyona giren SCREAM filmiyle seri yeniden hem hareketlendi hem de eski popülaritesine kavuştu. Scream 4'ten on yıldan fazla bir süre sonra izleyiciyle buluşan SCREAM'in merkezinde, ilk Ghostface'lerden biri olan Billy Loomis (Skeet Ulrich) ile kişisel bir geçmişi olan kız kardeşler Sam (Melissa Barrera) ve Tara Carpenter (Jenna Ortega) vardı. Sam ve Tara, Woodsboro'yu terk etmelerine neden olan yeni Ghostface katillerinin saldırısından zar zor kurtulmuşlardı. Yeni film ise "korku"yu New York sokaklarına taşıyacak.

Çığlık 6'da Ortega ve Barrera'ya ek olarak Samara Weaving, Tony Revolori, Courteney Cox, Hayden Panettiere, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding gibi geri dönen serinin tanıdık yüzleriyle yeni isimler birlikte rol alacak.

Çığlık 6, 10 Mart'ta sinemalarda!

Yeni Kareler































Kübra Karasu