sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Temmuz 2022

Bu Cuma Vizyona Girecek "Thor: Love and Thunder"ın Yeni Afişi Yayınlandı!

Marvel Studios'un heyecanla beklenen filmi Thor: Love and Thunder'ın yeni afişi ikonik silahlar Mjolnir ve Stormbreaker'ı sergiliyor.

Filmin yeni afişinin paylaşıldığı tweet'te, "Mjolnir olmadan Stormbreaker olmaz, gök gürültüsü olmadan aşk olmaz... İşte en yeni Thor Love And Thunder posterine ilk bakışınız." açıklaması yazıyor.

Posterde, Thor'un (Chris Hemsworth) ve Mighty Thor'un (Natalie Portman) silahlarını yukarıya doğru kaldırdığını görüyoruz. İlk olarak Avengers: Infinity War'da tanıtılan Stormbreaker Thor tarafından, yakın zamanda onarılan Mjolnir ise Mighty Thor tarafından kullanılıyor. Afişin altında da yaklaşan filmin vizyon tarihi yer alıyor.

Thor: Love and Thunder, Marvel Studios'un 29. genel filmi ve daha sonra bu kasım ayında Black Panther: Wakanda Forever ve önümüzdeki şubat ayında Ant-Man ve Wasp: Quantumania vizyona girecek. 

Yönetmenliğini Taika Waititi'nin üstlendiği filmin başrollerinde Hemsworth, Portman, Tessa Thompson, Chrisian Bale, Jaimie Alexander, Waititi, Russell Crowe, Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Vin Diesel ve Bradley Cooper yer alıyor.

Thor: Love and Thunder, bu cuma sinemalarda!

Afiş



Kübra Karasu