sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Ekim 2021

Bugün Vizyona Giren Venom 2 ile Beraber Yaklaşan 5 Süper Kahraman Filmi!

1. Venom: Zehirli Öfke 2 / 15 Ekim
(Venom: LetThere Be Carnage)



Dağıtım: Warner Bros. Turkey
Stüdyo: Sony Pictures

Venom'un ilk filmi eleştirmenlerce fazlaca eleştirilmişti. Fakat izleyiciler, süper güçlü bir uzaylı ortak yaşamına ev sahipliği yapan ve 2018'in en büyük gişe rekorlarından birini elde eden araştırmacı gazeteci Eddie Brock'un hikayesini benimsedi. Tom Hardy'nin üstün performansı Venom’la o kadar özdeşleşti ki ilk filmden beri devamı bekleniyordu. Bugün izleyicilerle buluşan 2. filmin fragmanları bile yoğun bir ilgiyle karşılanmıştı. Hatta çoğu eleştirmen şimdiden ikinci filminin birinci filmden daha iyi olacağını savunuyor, bu genelde filmlerde pek rastladığımız bir durum değil. Filmin Amerika gişesine bakıldığında ise şimdiden bu tezi doğruladı. Detaylar için tıklayın. Woody Harrelson da yeni filmde Carnage rolüyle karşımızda olacak. Andy  Serkis, 2. Venom filminin yönetmenliğini, beyazperdeye bir tür anti-kahraman olarak getiren ve ilk filmin yönetmenliğini yapan Ruben Fleischer’den devraldı.

2. Eternals / 5 Kasım



Dağıtım: UIP Türkiye
Stüdyo: Walt Disney

Yönetmen Chloé Zhao'nun bu sene Oscar kazanan Nomadland'den Eternals'a geçiş yapması gerçekten heyecan verici. Zhao'nun karakter odaklı hikaye anlatımının ilk kez görsel efektler ve büyük ölçekli aksiyon sekansları ekleyerek yeni boyutlar kazandıracak olması ortaya nasıl bir şeyin çıkacağı konusunda herkesi heyecanlandırdı. Eternals, Marvel sinematik evrenini anlatan 25. süper kahraman filmi olacak. Film henüz vizyona girmese de Marvel,  Eternals 2 için çalışmalara geçtiğimiz aylarda başladı. Angelina Jolie’yi de izleyeceğimiz Eternals’ın kadrosunda Gemma Chan, Salma  Hayek, Richard Madden, Kumail Nanjiani gibi yıldız isimler yer alıyor. 

3. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok / 17 Aralık
(Spider-Man: No Way Home)



Dağıtım: Warner Bros. Turkey
Stüdyo: Sony Pictures

Üçüncü Tom Holland’lı “Örümcek Adam” filmi, Doktor Octopus olarak Alfred Molina’yı ve Electro olarak Jamie Foxx’u yeniden karşımıza çıkaracak. Filmin onaylanan sürprizlerinden biri ise Benedict Cumberbatch. Ünlü oyuncu Doctor Strange rolünü Spider-Man: No Way Home için yeniden canlandıracak. Son dönemin parlayan yıldızlarından Zendaya tabi ki yeni filmde de başrolde. Filmin yönetmen koltuğunda ise John Watts oturuyor. En son Far From Home filminde Peter Parker'ın esas kimliği açığa çıkmıştı. Yeni filmde sevilen kahraman “Örümcek Adam”ı nelerin beklediği hala sır gibi saklanıyor.

4. Morbius / 21 Ocak



Dağıtım: Warner Bros. Turkey
Stüdyo: Sony Pictures

Oscar ödüllü Jared Leto'nun canlandırdığı Marvel'ın beklenen karakteri Morbius, Ocak ayının en iddialı yapımlarından biri. Morbius'ta Jared Leto'ya Jared Harris, Adria Arjona, Matt Smith ve Tyrese Gibson gibi sevilen isimler eşlik edecek. SPUMC serisinin üçüncü ürünü olarak karşımıza çıkacak olan film, süper-korku tarzına da sahip.

5. The Batman / 4 Mart



Dağıtım: Warner Bros. Turkey
Stüdyo: Warner Bros.

Yeni Batman filmi için beklenti her geçen gün artıyor. Film ile ilgili şimdiden iki devam filmi planlandı. Robert Pattinson, Bruce Wayne'in suç mahallerinde şifreli mesajlar bırakan bir seri katili takip ettiği ilk suçla mücadele günlerini takip eden Matt Reeves'in Batman yeniden başlatılmasında Caped Crusader'ın genç bir versiyonunu oynayacak. Filmde Pattinson'a Colin Farrell, Zoë Kravitz, Andy Serkis ve Paul Dano gibi isimler eşlik edecek. 

Kübra Karasu