sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 15 Nisan 2022

"Buz Devri" Filmine İmza Atan Blue Sky Studio'dan Kısa Veda Filmi!

Buz Devri filmiyle hafızalara kazınan efsane animasyon stüdyosu Blue Sky Studios, duygusal kısa filmiyle izleyicilere veda etti.

Blue Sky Studios, hayranlarına veda etmeden önce Buz Devri serisinin sevilen sincabı Scrat'ın yer aldığı son bir kısa film çekmeye karar verdi. Yayınlanan 30 saniyelik kısa film, 21st Century Fox tarafından 2019'da satın alınmasından iki yıl sonra Disney tarafından kapatılan Blue Sky Studios ekibinin resmi vedasıydı.

Video, karlı tarlaların üzerinde bir meşe palamudu ile açılıyor. Kısa süre sonra Scrat çerçeveye girer ve hızla meşe palamuduna doğru koşar. Hiçbir zaman palamutuna kavuşamayan Scrat, veda filminde onu yemeyi başarıyor. Ünlü sincapın tek bir meşe palamudu almak için verdiği sonsuz mücadelede acı çekmesini izlemek eğlenceliydi ve Buz Devri serisinin her bölümü tüylü kahramana eziyet etmenin yeni yollarını bulmaya çalışmıştı.

Tüm bunlar nedeniyle Blue Sky Studios ekibinin vedasında, resmi maskotlarına hak ettiği ödülü vermesi seriyi sevenler için bir o kadar duygusal karşılandı. Blue Sky Studios artık bizi yeni filmleriyle güldüremeyecek olsa da Scrat mutlu sona ulaşmış oldu.

Blue Sky Studios Veda Filmi


Kübra Karasu