sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Eylül 2021

Cate Blanchett & Bradley Cooper Başrollü "Nightmare Alley" Filminden İlk Kareler!

Guillermo del Toro Oscar'lardaki büyük zaferinden dört yıl sonra, bir sonraki filmi Nightmare Alley ile ödül yarışına geri dönüyor. Searchlight Pictures'tan gelen ilk görüntüler, ödül sezonunda Oscar seçmenlerinin ilgisini çekecek bir dizi oyuncu kadrosuyla güzel, kara bir gerilim filmi sunuyor. Çarpıcı kostümler ve 40'ların ikonik dalgaları...



Film ve fotoğraflar renkli olarak çekilirken, Nightmare Alley kara gerilim filmlerinin altın çağına açık bir saygı duruşu niteliğinde. William Lindsay Gresham'ın 1946 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan film, türün klasik bir örneği olarak kabul edilen 1947 versiyonundan sonraki ikinci uyarlamadır. Konu, filmin femme fatale olacağı kesin olan bir psikiyatrist olan Dr. Lilith Ritter ile güçlerini birleştiren manipülatif Stan Carlisle'ı takip ediyor. Bradley Cooper, Stan'i oynayacak ve Cate Blanchett, Dr. Ritter olarak karşımıza çıkacak.



İnanılmaz oyuncu kadrosunda aynı zamanda, Rooney Mara, Willem Dafoe, Toni Collette, Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen ve David Strathairn yer alıyor. Del Toro'nun favorilerinden Richard Jenkins ve Ron Perlman da yardımcı karakterler olarak karşımıza çıkacak. Nightmare Alley, 2015'teki Carol'dan sonra nihayet Rooney Mara ve Blanchett'i yeniden bir araya getirecek. Rooney Mara, Molly adında bir karnaval işçisini, Perlman, güçlü adam Bruno'yu ve Jenkins, Ezra Grindle adında zengin bir sanayiciyi oynayacak.



Nightmare Alley, Türkiye'de 4 Şubat 2022'de vizyona girecek.