sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Eylül 2021

Artık Özel Değilsin!

Aylardır kapalı kalan sinemalar temmuz ayında yeniden izleyicisine kavuşmuştu. Sinemaların açılması ile birlikte bir çok ünlü isimden sinema ile ilgili paylaşımlar geldi fakat filmleriyle büyük başarılara imza atan, bu sektörden milyonlar kazanan Cem Yılmaz ise sinemaların açılışı konusunda herhangi bir destekte bulunmamıştı.
 
Dünya genelinde oldukça zor bir süreçten geçen sinema sektörünün, yeniden ayağa kalkabilmesi için yapımcılara ve yönetmenlere de büyük sorumluluk düşüyor. Özellikle Amerika'da pandemiye rağmen yüksek prodüksiyonlu, yıldız kadrolu sinema filmleri çekilmeye devam ederken Türkiye'de Cem Yılmaz gibi önemli bir ismin güzel bir ekibi Netflix dizisi için buluşturması sektörün tepkisini çekmesine neden olmuştu.
 
Cem Yılmaz; çekimleri tamamlanan Erşan Kuneri projesi için instagram hesabından bir teşekkür metni paylaştı.
''Ben işimle gündeme gelmek istiyorum diye bir söz vardır. Genelde işsizlerin söylediği.Bu güzel işte çalışan 150 arkadaşım için söyleyeyeyim,adı anılmayan herkesi anacağım adı bilinmedik kimseyi bırakmayacağım. Tüm set arkadaşlarıma kalpten teşekkür ediyorum.10 haftada hem de pandemide 6 saatlik bir macerayı resmettik.Seyircisi olmak bir karnaval gibi oh :) 6 saat ERŞAN ….2dk bile yeterken 6 saat.Tüm ekibin ellerine sağlık.YOLUN YOL OLSUN OĞUUUL''

 
Şimdi Tüm Sinema Sektörü için Bir Teşekkürde Biz Etmek İstedik!
 
Teşekkürler Cem Yılmaz! Sinemadan var ettiğin Erşan Kuneri karakeri ile sinemanın tehtidi olan Netfilix'te proje yaptığın için teşekkür ederiz. Temmuz ayında açılan sinema salonlarda gördük ki iyi projeler olduğu zaman insanlar sinemaya gidiyor. Bu süreçte bu projeyi sinemaya değildi dijital platforma sattığın için teşekkür ederiz.
 
Artık özel değilsin!
İnsanlar seni izlemek için hafta sonuna program yapıyorlardı, giyinip, öncesinde yemek yiyip, avm'ye gidip bilet alıp seni izliyorlardı. Şimdi öyle değil ben Cem Yılmaz'ın projesini izlemek için evde şort, atletimle istediğim saatte bir kumanda ile seni izleyeceğim ve artık benim için özel değilsin. Bedava izlediğim yüzlerce içerik içerisinde sıradan bir projesin. Eskiden Cem Yılmaz özeldi. Onu sadece stand-up gösterilerinde ya da sinemada izlerdik. Şimdi yaşadığı aşkları ile her hafta magazinde, YouTube programlarında ve artık dijital platformlarda. Kısacası Cem Yılmaz'ın artık özel bir yanı kalmadı herkesin istediği an ulaşabildiği bir oyuncu oldu.


 
Şahan Gökbakar ile Yarışmak Mı ?
Bir dönem şu yarışı çok iyi hatırlıyorum. Cem Yılmaz acaba Recep İvedik izleyici rakamlarına ulaşabilecek mi ? Hatta öyle ki Şahan ve Cem bu konu ile ilgili uzun süre gergin bir süreç yaşadılar. Pardon Şahan pek gergin bir süreç yaşamadı o hep gülümseyerek cevap verdi. Bizler Netfilix'in Şahan'a Recep İvedik filmini sinemalara sokma sadece bizde yayınla teklifinde Şahan'ın duruşunu biliyoruz her zaman sinema demişti. Cem Yılmaz,  gişede Şahan Gökbakar başarısına yaklaştın ama keşke duruş olarakta Şahan Gökbakar duruşuna yaklaşsaydın.


Levent Cengizhan