sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Aralık 2022

Channing Tatum ve Salma Hayek Başrollü “Magic Mike's Last Dance” Filminden Yeni Afiş!

Merakla beklenen Magic Mike serisinin son filminin yeni afişi yayınlandı. 

Warner Bros. imzalı Magic Mike serisi, 2012'deki başlangıcından bu yana izleyicilerin favorilerinden biri. Film, başrol Channing Tatum'u da striptiz yaptığı dönemlere geri götürüyor. Canlandırdığı karakter de tamamı erkeklerden oluşan bir striptiz kulübünde dansçı. 

2015'te Magic Mike: XXL'den sonra vizyona girecek olan üçünü film Magic Mike's Last Dance ile seri final yapacak.

Tatum People ile yaptığı bir röportajda, “Bunun striptizcinin Super Bowl'u olmasını istiyorum. Diğer iki filmde hiç yapamadığımız gibi dans etmek istiyorum, çünkü o dünyanın gerçekliğinin ne olduğuna karşı dürüst olmamız gerekiyordu ki bu harika bir dans değil.” açıklamasını yapmıştı.

Afiş



Filmin resmi özeti:

Magic Mike Lane (Tatum), uzun bir aradan sonra, iflas eden ve Florida'da barmenlik yapan bir iş anlaşmasının ardından tekrar sahneye çıkacak. Mike, son bir şans olmasını umduğu şey için reddedemeyeceği bir teklif ve kendisini cezbeden zengin bir sosyetik (Hayek Pinault) ile Londra'ya gider. Her şey tehlikedeyken, Mike onun gerçekten aklında ne olduğunu keşfettiğinde, o ve şekillendirmek zorunda kalacağı yeni ve ateşli dansçılar listesi bunu başarabilecek mi?

Kübra Karasu