sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 20 Mart 2023

Chloe Bailey, Marvel İmzalı "X-Men"de Storm'u Oynamak İstiyor!

Chloe Bailey'nin kız kardeşi Halle Bailey, tüm zamanların en ikonik Disney karakterlerinden biri olan Küçük Deniz Kızı filminde Ariel olarak beyaz perdeye çıkmak üzere. Collider'a konuşan Chloe Bailey, kız kardeşinin büyük bütçeli Disney filminde yer almasını izlemenin kendisinin de benzer bir yapımla uğraşma konusunda ilgi uyandırıp uyandırmadığı hakkında açıklamalar yaptı:

“Sınır gökyüzü, biliyor musun? Kız kardeşimle çok gurur duyuyorum, bence bu tamamen zamanlamayla ve fırsatların size ne zaman sunulduğuyla ilgili. Ondan daha mükemmel bir Ariel olamazdı. Tatlı, yumuşak meleksi sesiyle bu rol onun için mükemmeldi. Doğru fırsat sizi buluyor. Kendi yaptığım filmlerde ise sevdiğim şey, her karakterin içinde Chloe'den bir parça olması, canlandırmayı ve oynamayı kolaylaştıran da bu. Ve sanırım bu yüzden oyunculuğu daha çok sevdim. Çünkü orası yargılamadan kendim olmakta özgür olabileceğim bir yer çünkü kimse onun hangi parçasının Chloe olduğunu bilmiyor.”

Chloe Bailey'e kendisinin hangi Disney karakterini oynamak istediği sorulduğunda ise, "Marvel'da Storm'u oynamak istiyorum ve Marvel'ın sahibi Disney, yani..." yanıtını verdi. Bailey'nin Storm karakteriyle kendini özdeştirdiği 2022 yılından bir Tweet'i de bulunuyor:
 


X-Men fikirleri Marvel'da şekillenmeye başlasa da Kevin Feige ve arkadaşları henüz herhangi bir planı açıklamadı. Belkide X-Men'de Storm karakterini Chloe Bailey canlandırır. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu