sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Eylül 2021

Chris Pratt & Anya Taylor-Joy'lu "Super Mario" Filmi Geliyor!

Nintendo, merakla beklenen Mario filminin çıkış tarihi ve projeye ekli oyuncuların bir listesi de dahil olmak üzere yeni bilgiler yayınladı.

Nintendo Direct sırasında, Nintendo Temsilci Direktörü ve Mario yaratıcısı Shigeru Miyamoto, Illumination tarafından oluşturulan Mario animasyon filmi hakkında hayranlar için yeni bilgiler paylaştı. Türkiye için vizyon tarihi netleşmemiş olsa da filmin ABD'de 21 Aralık 2022'de vizyona gireceği açıklandı. Filmin kadrosunda Mario rolünde Chris Pratt, Peach rolünde Anya Taylor-Joy, Luigi rolünde Charlie Day, Bowser rolünde Jack Black, Toad olarak Keegan-Michael Key ve Donkey Kong olarak ise Seth Rogen yer alıyor. 



Bu grubun yanı sıra, Kamek rolünde Kevin Michael Richardson, Cranky Kong rolünde Fred Armisen, Spike rolünde Sebastian Maniscalco da dahil olmak üzere diğer sevilen karakterler de film için onaylandı. Mario'nun video oyunu sesi ve diğer Nintendo karakterleri olan Charles Martinet de filmde yer alacak ve film boyunca görünecek. 



Filmin 2018'de yapılacağı açıklanmıştı ve yapımcılığını Miyamoto üstleniyor. Illumination CEO'su projede yapımcı olarak görev yapacak. Bu film, Bob Hoskins'in Mario ve John Leguizamo'nun Luigi olarak oynadığı 1993 canlı aksiyon filminin ticari başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından ünlü video oyununun büyük ekran için ikinci uyarlaması olacak.


Kübra Karasu