sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Mayıs 2022

Chris Pratt'li "Garfield"ın Kadrosuna Samuel L. Jackson Dahil Oldu!

Ana karakterini Chris Pratt'in seslendireceği Alcon Entertainment'ın yeni Garfield filminin kadrosuna Samuel L. Jackson dahil oldu.

Alcon'un kurucu ortakları ve eş CEO'ları Broderick Johnson ve Andrew Kosove, Samuel L. Jackson'ın Garfield'a katıldığını duyurdu. Jackson, bu film için özel olarak yaratılmış yeni bir karakter olan Garfield'ın babası Vic'i oynayacak.

Mark Dindal tarafından yönetilecek filmi David Reynolds kaleme aldı. Reynolds en çok Pixar klasiği Kayıp Balık Nemo'yu yazmasıyla tanınıyor. Sony imzalı filmde Garfield'ın yaratıcısı Jim Davis, Craig Sost ve Amuse'den Bridget McMeel ile yürütücü yapımcılığını üstlenecek.



Samuel L. Jackson, Hollywood'un en eşsiz isimlerinden biri. Oyuncu, devasa gişe rekorları kıran, hit animasyonlar ve Oscar ödüllü filmlerden oluşan 150'den fazla filmde rol aldı. The Avengers, Jurassic Park, Star Wars prequel üçlemesi, Pulp Fiction, Goodfellas ve Django Unchained onun en ikonik filmlerinden bazıları. 

Garfield, 1978'deki tanıtımından sonra tüm zamanların en popüler çizgi romanlarından biri haline geldi. Garfield ayrıca dil engelini aşan ender çizgi roman karakterlerinden biri. Yeni Garfield filminin henüz bir çıkış tarihi yok.

Kübra Karasu