sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Ağustos 2022

Chris Rock, Will Smith'in Tokat Olayının Ardından 2023 Oscar'larında Sunuculuk Yapmayı Reddetti!

Yakın tarihli bir stand-up performansında Chris Rock, gelecek yılın Oscar'larında sunuculuk yapma teklifini geri çevirdiğini açıkladı.

Chris Rock, sektördeki en başarılı komedyenlerden biri. 90'ların sonlarında çok sevilen bir dizi özel stand-up gösterisiyle ses getiren Rock, Madagaskar gibi hit filmlerde rol alarak ve 2014'te Top Five'ı yöneterek beyaz perdeye sıçradı. Rock, Akademi Ödülleri'nde geçen yılın dışında 2005 ve yine 2016'da iki kez daha sunuculuk yapmıştı.

Every Time Chris Rock Has Addressed the Will Smith Oscars Drama

Chris Rock'ın, 2022'deki tören sırasında yaşadığı olay Oscar Ödülleri'nden daha çok konuşuldu. Rock, Will Smith'in karısı Jada Pinkett Smith'e bir şaka yaptıktan sonra Smith de komedyene tokat attı. Ardından Smith, Akademi etkinliklerinden 10 yıl men edildi. 

AZ Central tarafından bildirildiği üzere pazar gecesi Arizona'daki stand-up gösterisinde Rock, Oscar olayını ele aldı ve Akademi'nin kendisine 2023'te de Oscar'ları sunması için bir teklifle ulaştığını açıkladı. Teklifi reddettiğini söyleyen Rock, yakın gelecekte Oscar'lara geri dönmek istemediğini de ifade etti. Rock ayrıca, büyük bir şirketin ondan bir Super Bowl reklamında oynamasını istediğini ancak bu fırsatı da reddettiğini açıkladı.

Kübra Karasu