sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Mart 2023

Cillian Murphy "Small Things Like This"in Film Uyarlamasının Başrolünde!

Cillian Murphy'nin merakla beklenen Oppenheimer'dan sonraki yeni rolü onu 1985 Noel'ine geri götürecek.

Deadline'ın haberine göre Cillian Murphy, Small Things Like These kitabının yakında çıkacak olan film uyarlamasının başrolünde yer alacak. Filmde Murphy, sevgi dolu bir baba olarak tanımlanan Bill Furlong'u oynayacak. Ancak kısa süre sonra kasabasındaki manastırın, -kendisiyle ilgili sırlar da dahil olmak üzere- şaşırtıcı sırlar sakladığını öğrenir.

Filmde Murphy'ye Ciarán Hinds ve Emily Watson eşlik edecek. Hinds'in yeni çalışmaları arasında 2022 yapımı The Wonder (Sebastián Lelio tarafından yönetilen), 2021 yapımı Belfast (Kenneth Branagh tarafından yönetilen) yer alıyor. Ayrıca DC Extended Universe filmi Justice League'in her iki versiyonunda da Steppenwolf karakterini canlandırdı. Watson, 2022'de God's Creatures (yönetmen Saela Davis ve Anna Rose Holmer), 2018'de The Happy Prince (yönetmen Rupert Everett) ve 2017'de On Chesil Beach'te (yönetmen Dominic Cooke) yer aldı. Hinds ve Watson'ın filmde oynayacağı karakterler henüz belli değil.



Kitap, Claire Keegan tarafından yazıldı ve 2021'de yayınlandı. Keegan ayrıca 2010'da yayınlanan Foster kitabına imza atmıştı ve daha sonra Colm Bairéad'in yönettiği 2022 yapımı The Quiet Girl filmine uyarlandı. Small Things Like These'ın film uyarlaması Tim Mielants tarafından yönetilecek. Mielants daha önce Murphy'nin Tommy Shelby olarak rol aldığı Peaky Blinders dizisinin üçüncü sezonunu yönetmişti. Filmin senaryosu Enda Walsh tarafından yazıldı.

Film, Ben Affleck ve Matt Damon'ın yapım şirketi Artists Equity tarafından finanse edilecek. Şirketin ilk filmi Air'in 5 Nisan'da vizyona girmesi planlanıyor. Damon yapımcı, Affleck ise yönetici yapımcı olacak.

Small Things Like These, şu anda İrlanda'da çekiliyor. Murphy'nin bir sonraki filmi Oppenheimer, 21 Temmuz'da sinemalarda!

Kübra Karasu