sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Kasım 2021

Clifton Collins Jr. Başrollü "Jockey"den Fragman!

Sony Pictures Classics, Clifton Collins Jr.'in başrolde olduğu Jockey filmi için yeni bir fragman yayınladı.

Collins filmde, kefaret arayan orta yaşlı bir at jokeyi olarak karşımıza çıkacak. Clifton'ın önceki oyunculuk çalışmaları arasında 2005'te Capote (Yönetmen Bennett Miller), 2009'da Star Trek (Yönetmen J. J. Abrams) ve 2013'te Pacific Rim (Yönetmen Guillermo del Toro) yer alıyor. Ayrıca Westworld'ün ilk üç sezonunda Lawrence Gonzales olarak karşımıza çıkmıştı. 

Jockey'de Molly Parker antrenörü, Moises Arias ise çaylak bir binici olarak rol alacak.

Collins aynı zamanda filmin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. Film, Collins'in performansı nedeniyle ABD Dramatik Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldüğü 2021 Sundance Film Festivali'nde gösterildi. Film ayrıca Los Angeles'taki AFI Fest'te de İzleyici Ödülü aldı.

Resmi Özet

Yaşlanan bir jokey (Clifton Collins Jr.), bir şampiyon atı edinen uzun süredir antrenörü (Molly Parker) için son bir şampiyonluk kazanmayı umar. Ancak yıllar - ve yaralanmalar - vücuduna zarar vermiştir ve ömür boyu tutkusunu sürdürme isteğini sorgulama. Ve oğlu olduğunu iddia eden ve kanatları altına aldığı genç bir çaylak binicinin (Moises Arias) gelişi, hayalini gerçekleştirmenin yolunu daha da zorlaştırıyor.

Fragman


Kübra Karasu