sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Aralık 2021

Courteney Cox, David Arquette ve Neve Campbell'lı 3 Özel "SCREAM" Afişi Yayınlandı!

Sevilen korku filmi serisi Scream geri dönüyor ve serinin önemli üç oyuncusunu içeren yeni karakter posteri yayınlandı.

14 Ocak'ta vizyona girecek olan ve merakla beklenen film, her şeyin başladığı yere bazı tanıdık yüzler getirecek ve hikayeyi anlatmak için yeni oyuncuları tanıtacak.

Fotoğraflarda, orijinal çığlık kraliçeleri Neve Campbell ve Courteney Cox ile çığlık kralı David Arquette'i sırasıyla karakterleri Sidney Prescott, Gale Weathers ve Dewey Riley olarak görüyoruz. Her biri acımasız Ghostface'in ikonik maskesiyle poz veriyor ve filmin sloganı, “Her Zaman Tanıdığınız Biri” posterin sağ alt köşesinde görülüyor. Cox'un Weathers'ı çarpıcı mavi gözleri ve kırmızı bluzuyla dikkat çekiyor ve doğrudan kameraya bakıyor. Campbell'ın Prescott'u ise yana bakarken daha koyu bir kıyafet giyiyor. Arquette'in Dewey'i, maskeyi sakallı çenesinin tam önünde tutuyor ve gizemli bir şekilde bakıyor.



Geri dönen oyunculardan oluşan üçlüyle birlikte filmin başrollerini Jenna Ortega, Dylan Minnette, Melissa Barrera, Jack Quaid, Marley Shelton, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Jasmin Savoy Brown ve model ve müzisyen Sonia Ben Ammar paylaşacak. Yeni film, her ikisi de kendi kendini Scream hayranı ilan eden Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğinde. İkili, 2019 komedi korku filmi Ready or Not ile tanınıyor. Yeni Çığlık, James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından yazıldı ve William Sherak, Vanderbilt ve Paul Neinstein tarafından üretildi. 

Karakter Posterleri





Kübra Karasu