sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Ekim 2021

Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Film: Aras Bulut İynemli Atatürk'ü Canlandıracak!

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Çukur dizisi, başarılı ekran yolculuğunun ardından geçtiğimiz sezon final yaparak izleyicilere veda etmişti. Son olarak 2019 yılında 7. Koğuştaki Mucize filmiyle sinemada izleyici karşısına geçen İynemli'nin özel bir projede Atatürk'ü canlandıracağı ortaya çıktı.



Gazeteci Ayşe Erman'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşıma göre Aras Bulut İynemli, Cumhuriyet'in 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk projesinde Atatürk'ü canlandıracak. Yapımın yönetmen koltuğunda ise İynemli ile 7. Koğuştaki Mucize filminde de beraber çalışan Mehmet Ada Öztekin oturacak.



Haberi vermekten dolayı büyük bir heyecan duyduğunu belirten Ayşe Arman, "Duyduk duymadık demeyin! İki yıl sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum. Çünkü çok heyecan duydum, iki sene ölsem içimde tutamam. 29 Ekim 2023'de, yani Cumhuriyet'imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor. Aras Bulut İynemli, Atatürk'ü canlandıracak 2 yıldır senaryo çalışması gizlilik içinde süren harbi büyük bi projeden söz ediyorum." açıklamasını yaptı.

Kübra Karasu