sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ağustos 2022

Dan Aykroyd & Chevy Chase, "Zombie Town" Uyarlaması ile Yeniden Bir Araya Geliyor!

Dan Aykroyd ve Chevy Chase, bir R.L. Stine uyarlamasının kadrosuna katıldılar.

Hollywood Reporter, orijinal Saturday Night Live ikilisi Dan Aykroyd ve Chevy Chase'in yaklaşmakta olan Zombie Town filminde yer alacağını açıkladı. Aykroyd ve Chase'in filmdeki rolleri şimdilik gizli tutuluyor.

Zombie Town, çocukların korku ikonu R.L. Stine tarafından 2012 yılında çıkan aynı isimli kitaptan uyarlanacak. Bir arkadaşıyla Zombie Town adlı bir filme gitmeye karar veren 12 yaşındaki Mike'ın hikayesini konu alacak. Ancak filmdeki zombiler ekrandan çıkıp sessiz kasabalarını alt üst edince iki çocuk umduklarından daha fazlasını bulacak. 



Aykroyd ve Chase, 1991 kara komedisi Nothing But Trouble'dan bu yana ilk kez birlikte bir filmde yer alacak. Aykroyd, Ghostbusters ve The Blues Brothers gibi ikonik komedilerde de rol alıp senaryosunu kaleme aldı. Chase, Caddyshack ve National Lampoon's Vacation filmlerinin yanı sıra hit komedi dizisi Community ile tanınıyor.

Marlon Kazadi ve Madi Monroe'nun iki genci canlandırdığı Zombie Town'un şu anda Ontario'da çekimleri devam ediyor. Filmin kadrosunda ayrıca Ready or Not yıldızı Henry Czerny ve Kids in the Hall yıldızları Thompson ve Bruce McCulloch da yer alacak. Zombie Town, The Nut Job yönetmeni Peter Lepeniotis tarafından yönetiliyor. Senaryo, Jason Bourque, Lepeniotis, Michael Samonek, Michael Schwartz ve Dean Wilkinson'dan oluşan yazar ekibi tarafından uyarlandı.

Filmin henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu