sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Mayıs 2022

Dan Stevens "Godzilla vs. Kong"un Devam Filminde!

Deadline'ın özel haberine göre Dan Stevens, Godzilla vs. Kong'un devam filminde yönetmen Adam Wingard ile yeniden bir araya gelecek.

Avustralya'da bu yaz çekimlere başlayacak olan Godzilla vs. Kong 2 filmi için ilk oyuncu seçimi duyurusu Dan Stevens oldu. Stevens ve yönetmen Wingard ilk olarak eleştirmenlerce beğenilen The Guest filminde birlikte çalışmışlardı. The Guest, bir aileyi ziyaret eden ve savaşta ölen oğullarının bir arkadaşı olduğunu söyleyen bir ABD askerinin (Stevens) hikayesiydi. 



Senaryo ile ilgili çok az ayrıntı olsa da Godzilla vs. Kong'un ilk filmi pek çok yarım kalan hikaye bıraktı. Mechagodzilla ile savaşmak için birleştikten sonra Godzilla ve Kong kendi yollarına gider ve Kong Hollow Earth'ü yönetir. Film, pandeminin başlamasından sonra 2021'de izleyicileri sinemalara geri getirmede önemli bir rol oynamıştı.

Emma Watson'ın karşısında 2017'nin Beauty and the Beast filminde Beast'i oynamadan önce Dan Stevens, Downtown Abbey'deki Matthew Crawley rolü ile çıkış yapmıştı. Stevens ayrıca FX dizisi Legion'da David Haller olarak izleyiciyle buluştu.

Kübra Karasu