sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 08 Kasım 2022

Daniel Kaluuya "Spider-Man: Across the Spider-Verse" Filminin Seslendirme Kadrosuna Katıldı

Spider-Man: Across the Spider-Verse'in seslendirme kadrosu genişlemeye devam ediyor.

THR'nin haberine göre, Daniel Kaluuya Spider-Man: Into the Spider-Verse'in devam filminin kadrosuna katıldı. Süper kahraman türüne hiç de yabancı olmayan Kayluua, filmde Spider-Punk'ı seslendirecek. 

Spider-Punk, wall-crawler'ın yeni bir yinelemesi. Dan Slott ve Olivier Copel tarafından yaratılan Spider-Punk, çizgi romandaki ilk çıkışını The Amazing Spider-Man Vol. 3 #10 ile Ocak 2015'te yaptı. 2018'de çıkan Into the Spider-Verse, Sony Pictures için büyük bir zaferdi ve 2019^da gerçekleşen Akademi Ödülleri'nde En İyi Animasyon Filmi ödülünü evine götüren yapım oldu. Film dünya çapında 375 milyon dolar hasılat elde etti. Filmin çoklu evren etkisi, geçen yılki Spider-Man: No Way Home'da da görüldü.



Across the Spider-Verse'i Justin K. Thompson, Joaquim Dos Santos ve Kemp Powers üçlüsü yönetiyor. Devam filmi bir kez daha Avi Arad, Amy Pascal, Phil Lord, Chris Miller ve Christina Steinberg ekibi tarafından üretilecek.

Across the Spider-Verse için senaryo detayları hala gizli tutuluyor, ancak Miles Morales (Shameik Moore) ve Spider-Gwen (Hailee Steinfeld) yeni bir tehditle karşı karşıya kalacak. Kadroda ayrıca Oscar Isaac, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez ve Greta Lee, Jefferson Davis, Rio Morales ve Lyla gibi isimlerin dışında Issa Rae, Rachel Dratch, Joma Taccone, Shea Whigham ve Jason Schwartmann gibi bazı yeni isimler de yer alıyor.

Spider-Man: Across the Spider-Verse, 2 Haziran 2023'te vizyona girecek. 

Kübra Karasu