sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Kasım 2022

Dave Bautista Başrollü M. Night Shyamalan İmzalı "Knock at the Cabin"in Afişi Yayınlandı

M. Night Shyamalan imzalı yeni gerilim filmi Knock at the Cabin'in yeni afişi yayınlandı.

Filmde dört düşman, dünyayı korkunç bir kıyamet olayından kurtarmaya çalıştıklarını iddia edecek. Paul G. Tremblay'in 2018 korku romanı The Cabin at the End of the World'den uyarlanan Shyamalan'ın kaleme aldığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı uzun metrajlı film, bir başka heyecan verici hikayeyi izleyiciyle buluşturacak.

Film, genç evlatlık kızları Wen (Kristen Cui) ile birlikte ormandaki ücra bir kulübeye seyahat eden Andrew (Jonathan Groff) ve Eric (Ben Aldridge) çiftinin etrafında dönecek. Ne yazık ki onlar için yolculukları beklediklerinden farklı olacak. Dışarıda çiçeklerle oynarken ve yerel böcek yaşamını araştırırken, kendisini Leonard (Dave Bautista) olarak tanıtan iri yarı bir yabancı Wen'e yaklaşır. Durumdan hemen korkmayan Wen, kendisinin ve üç arkadaşının (Rupert Grint, Nikki Amuka-Bird ve Abby Quinn) dünyayı kurtarmak için zor bir karar vermeleri gerektiğini açıklayan Leonard'la konuşur.

Doğal olarak Wen, babalarını uyarmak için kulübeye geri döner, ancak grup ellerinde silahlarla onu takip eder. O noktadan sonra davetsiz misafirlerin Andrew ve Eric'i sandalyelere bağlaması ve dünyanın sonunun ellerine geçtiğine dair uğursuz tehditler savurmasıyla işler daha da kötüye gider.

Afiş



Yeni yayınlanan poster, bir çiçek tarlasında duran neredeyse tek tip giyinmiş dört kişiyi görüyoruz. Silah olarak bir barakada bulacağınız eşyaları tutan dörtlü, yeşilliklerin arasındaki kulübeye doğru ilerliyor.

Film ilk olarak Ekim 2021'de duyuruldu. Blinding Edge Pictures ve Universal Pictures arasındaki iki filmlik ortaklığın ikinci uzun metrajlı filmi olacak. Knock at the Cabin, 3 Şubat 2023'te sinemalarda!

Kübra Karasu