sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Eylül 2021

Dave Bautista, "Spectre"nın Dövüş Sahnesini Çekerken Daniel Craig Tarafından Burnunun Kırıldığını Açıkladı!

Dave Bautista yakın tarihli bir tweet'inde, 2015 yapımı James Bond filmi Spectre'da Daniel Craig ile bir dövüş sahnesi çekerken talihsiz bir şekilde burnunu kırdığını açıkladı.

Fandom hesabından atılan "Daniel Craig, 'Spectre' filmini çekerken yanlışlıkla Dave Bautista'nın burnunu kırdı ve sonra da kaçtı." tweetin üzerine, Dave Bautista'dan yanıt gecikmedi. Bautista olay anını, "Kaçmadı!!! '**** burnunu kırdım!!' diye bağırmaya başladı. Sonra bana sarıldı, özür diledi, güldük, kıyafetlerimi değiştirdim, TP'yi burnuma soktum ve şimdiye kadarki en iyi dövüş sahnelerinden birini çekmeye devam ettik. Bununla gurur duyuyorum." cümleleriyle anlattı. Dave Bautista aktör olmasının yanı sıra aynı zamanda eski profesyonel dövüşçü. 



İki adam arasında yaşanan bu olayın herhangi bir tatsızlığa neden olmadığı açık. Fakat Dave Bautista'nın olayı anlatmasının ardından herkes kamera arkası kaydının olup olmadığını merak etmeye başladı. James Bond'un çok ciddi bir karakter olması gerektiği biliniyor, ancak bu anları ve tepkisini görmek eğlenceli olabilirdi.

Spectre Dövüş Sahnesi



Daniel Craig'in son kez ikonik karakteri James Bond'u canlandırdığı "No Time To Die" (Ölmek için Zaman Yok) ise Türkiye'de cuma günü vizyona girecek.

Kübra Karasu