sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Eylül 2022

David Harbour & Orlando Bloom Başrollü "Gran Turismo"nun Kadrosuna Yeni İsim!

Neill Blomkamp'ın Gran Turismo uyarlaması için hazırlıklar devam ediyor ve şimdi Never Have I Ever yıldızı Darren Barnet de filmin kadrosuna dahil oldu.

Hollywood Reporter, Orlando Bloom ve Archie Madekwe'nin de yer aldığı Sony Pictures ve PlayStation Productions imzalı David Harbour liderliğindeki filmin çekimlerinin bu hafta Macaristan'da başlayacağını duyurdu. Film, Jason Hall ve Zach Baylan'ın senaryosundan Neill Blomkamp tarafından yönetilecek.

Film, Gran Turismo oyunlarını oynama becerisi nedeniyle birkaç Nissan yarışmasını kazandıktan sonra profesyonelleşen bir gencin gerçek hikayesini anlatacak. Gran Turismo oyunları, gerçek bir anlatımı olmayan yarış simülatörleriydi. Darren Barnet, GT Academy yarışmasında Archie Madekwe'nin rakibi olarak karşımıza çıkacak. Karakteri, genç sürücünün ani yükselişi karşısında hüsrana uğrayan akademideki en yüksek puanlı yarışçı.

Darren Barnet on 'Never Have I Ever' + Acting Career Advice

Filmde yapımcı olarak Asad Qizilbash, Carter Swan, Doug Belgrad ve Dana Brunetti görev yapıyor. Orijinal oyununun yaratıcılarından Kazunori Yamauchi, Hall ile birlikte film uyarlamasında baş yapımcı.

Orijinal Gran Turismo oyunu ilk olarak 1997 yılında PlayStation için piyasaya sürüldü ve 10 milyonun üzerinde kopya sattı. Oyun, döneminde otantik grafikleri ve gerçekçi oynanışı nedeniyle sürüş oyunlarında devrim yarattı. Bir bütün olarak tüm oyun serisinin dünya çapında 80 milyonun üzerinde kopya sattığı biliniyor. Geçtiğimiz Mart ayında, serinin en son oyunu Gran Turismo 7, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürüldü ve oldukça olumlu eleştiriler aldı.

Sony Pictures, Gran Turismo'yu 11 Ağustos 2023'te sinemalarda yayınlayacak.

Kübra Karasu