sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Nisan 2022

Denzel Washington Başrollü "The Equalizer" Serisine Yeni Film Geliyor!

The Equalizer serisinin Denzel Washington başrollüğünde sinemalara geri döneceği resmi olarak açıklandı.

The Equalizer 3
'ün Amerika'da 1 Eylül 2023'te vizyona gireceği açıklandı. Fakat Türkiye için vizyon tarihi henüz onaylanmadı. The Equalizer 2, 2018'de çıktı ve o zamandan beri üçüncü film hakkında fazla bir açıklama yapılmamıştı. Ocak ayında The Tragedy of Macbeth'in tanıtımı sırasında Denzel Washington"Üçüncü Equalizer'ı yazdılar. Bu yüzden forma girip insanları tekrar dövmeye başlamalıyım." ifadelerini kullanmıştı.

The Equalizer film serisi, Richard Lindheim ve Michael Sloan tarafından yaratılan 80'lerin televizyon dizisinin yeniden başlatılmasıydı. Dizi, Edward Woodward'ı emekli bir istihbarat ajanı olan Robert McCall olarak karşımıza çıkarmıştı. Film serisinde ise Washington Robert McCall rolünü üstlendi. 



2014 tarihli ilk filmde Washington, genç bir kızı korumak için Rus Mafyası ile karşı karşıya gelirken Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Melissa Leo ve Bill Pullman ile birlikte rol almıştı. Washington, Leo ve Pullman 2018 filminde geri dönmüş ve Washington'un McCall'ı arkadaşlarından biri öldürüldükten sonra intikam alma görevine çıkarken Pedro Pascal, Ashton Sanders ve Orson Bean onlara katılmıştı. The Equalizer 3'ün konusu ve geri dönen oyuncu kadrosu şimdilik açıklanmadı. 

Serinin önceki iki filmi Antoine Fuqua tarafından yönetildi. Fuqua'nın üçüncü filmi yönetmek için geri dönüp dönmeyeceği de henüz açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu