sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ağustos 2021

Diane Kruger ve Ray Nicholson Out of the Blue'da Buluşuyor!

Diane Kruger ve Ray Nicholson, Out of the Blue filminde başrolü paylaşacak. Deadline'ın haberine göre, bu hafta Rhode Island'da çekimlerine başlanacak olan dramayı yazan Neil LaBute, filmin yönetmen koltuğunda da oturacak.



Out of the Blue'nun yapımcılığını ise Berry Meyerowitz ve Tara Craig üstleniyor. Quiver, gelecek ay düzenlenecek Toronto Film Festivali'nde Out of the Blue'yu alıcılara tanıtacak. Quiver'ın eş başkanları Meyerowitz ve Sackman pazartesi günü yaptığı açıklamada, "Neil LaBute usta ve güçlü çağdaş film yapımcılarından biri. Bu projenin Diane ve Ray'in yetenekleriyle şekillendiğini izlemek inanılmaz olacak. Çekimlerin başlaması için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Out of the Blue'nun Konusu Nedir?

Connor (Ray Nicholson) esrarengiz güzel Marilyn (Diane Kruger) ile tanıştığında, onun baştan çıkarıcı cazibesi, sıkıcı hayatını heyecan verici bir fantezi dünyasına dönüştürür. Marilyn'in kaderinde altın kalpli eski bir mahkum olan Connor vardır. Çok geçmeden Marilyn, tacizci bir koca ve savunmasız üvey kızıyla bir kabusta kapana kısılır. Şiddet dolu bir geçmişe sahip olan Connor, onu ölü görmek için neredeyse her şeyi yapacaktır.